Play ponuda

NAJTRAŽENIJE TEORIJE ZAVJERE NA INTERNETU: / Od Iluminata i ravne Zemlje, pa do sulude priče o Obaminoj supruzi

Image
Foto: YouTube / Screenshot

SEMrush je otkrio 10 najtraženijih teorija zavjere u Velikoj Britaniji i SAD-u, od kojih su neki rezultati prilično iznenađujući

3.3.2019.
17:59
YouTube / Screenshot
Play ponuda

Kompanija koja se bavi analitikom, SEMrush, objavila je 10 najtraženijih teorija zavjere u Velikoj Britaniji a rezultati su prilično iznenađujući. Kako piše Mirror, iako su se redovito tražile poznate zavjere poput Iluminata i ravne Zemlje, na popisu su se pojavile i neke prilično čudne teorije.

Naime, popis uključuje tvrdnje da je kanadska pjevačica Avril Lavigne mrtva te da je zamijenjena dvojnicom koja se zove Melissa kao i da je bivša prva dama SAD-a Michelle Obama muškarac.

"Iluminati su zauzeli prvo mjesto kao najtraženija zavjera u obje zemlje, nakon čega su slijedila pretraživanja u vezi s teorijom zavjere ravne Zemlje, koju je društvo Flat Earth populariziralo od 50-ih godina.

Chemtrails, ime dano kondenzacijskim tragovima koje ostavljaju zrakoplovi, za koje neki vjeruju da su kemijski agensi koje je vlada raspršila, također su visoko rangirani u obje zemlje, kao i popularna teorija da su slijetanja na Mjesec bila obmana", rekli su iz tvrtke SEMrush.

Najtraženije teorije u Velikoj Britaniji

1. Iluminati

2. Ravna Zemlja

3. Chemtrails

4. Pizzagate

5. Lažno slijetanje na Mjesec

6. Novi svjetski poredak

7. Tupac je živ

8. Je li Michelle Obama muškarac?

9. Avril Lavigne je mrtva

10. Michael Jackson je živ

Play ponuda
Play ponuda