POSLUŠAJTE OVO / Nadomak Popocatepetla snimljeni jezivi vriskovi, objašnjenja nema, ali zato paranormalnih teorija ne manjka

Popocatepetl se trenutačno nalazi u žutom, u takozvanoj fazi 2, što znači da je zbog njegove aktivnost izdana preporuka da mu se ne prilazi

20.10.2021.
11:53
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brojni meksički mediji objavili su ovih dana jezivu snimku vezanu uz jedan od najpoznatijih svjetskih vulkana Popocatepetl.

Svjedoči zastrašujućem vrisku nepoznatog podrijetla, a zapazio ga je jedan korisnik Twittera koji je 14. listopada gledao kamere postavljene nadomak vulkana.

Vrisak zasad nitko nije uspio objasniti, još uvijek se čeka pojašnjenje stručnjaka, a tumačenja korisnika društvenih mreža očekivano idu iz krajnosti u krajnost.

I dok jedni vjeruju da je u pitanju zvuk koji je pustila neka od tamošnjih velikih mačaka (najvjerojatnije puma), ima i onih koji spominju paranormalne pojave, izvanzemaljce.

Ne čudi jer na internetu postoji više snimaka koje pokušavaju povezati fenomen NLO-a uz Popocatepetl, a posljednja je objavljena sredinom kolovoza i vidjet ćete je u nastavku članka.

Popocatepetl se trenutačno nalazi u žutom, u takozvanoj fazi 2, što znači da je zbog njegove aktivnost izdana preporuka da mu se ne prilazi.

---

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali