MUŠKARAC KOJI TVRDI DA JE DOŠAO IZ 2048. GODINE UPOZORAVA: / 'Izvanzemaljci stižu sljedeće godine, iselite se čim prije sa Zemlje'

Image
Foto: Giphy

Amerikanac optužen za trovanje javnosti navodno je rekao policiji da je došao iz 2048. godine kako bi upozorio ljudsku vrstu na invaziju izvanzemaljaca.

8.10.2017.
12:00
Giphy
Play logo

Bryant Johnson izdao je "službeno upozorenje" policiji noć nakon što su se ljudi žalili na stanovitog muškarca i njegovu poruku "koja nije s ovoga svijeta". Policajci su rekli kako je Johnson smrdio na alkohol i govorio dosta neartikulirano, ali njegova je poanta bila vrlo jasna - alieni dolaze na Zemlju sljedeće godine i potrebno je da čim prije napustimo planet.

Prema policijskom izvješću, dotični nije naveo precizan datum invazije. Odbio je razgovarati s liječnicima i medicinskim osobljem, već je htio doći do predsjednika. Istaknuo je kako je bio u mogućnosti putovati kroz vrijeme jer su izvanzemaljci napunili njegovo tijelo alkoholom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KONTROVERZNI PISAC: /

'Izvanzemaljci će se vratiti najkasnije za 20 godina, to vam i Biblija kaže'

Image
KONTROVERZNI PISAC: /

'Izvanzemaljci će se vratiti najkasnije za 20 godina, to vam i Biblija kaže'

Play logo

Također je tvrdio da je stajao na "divovskom jastuku" koji ga je zatim prevezao do 2017. godine - premda je rekao da ga je jastuk trebao poslati u 2018. godinu. Johnson, kojemu su pronašli 1,36 promila alkohola u krvi, prevezen je u pritvor bez daljnjeg incidenta, piše Huffington Post.

Naravno, šala bi na kraju mogla biti na naš račun ako se sve ovo ispostavi istinitim.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo