I TO NOSI 2023. / Mladić kojeg nazivaju živućim Nostradamusom zabrinuo jezivom vizijom vezanom uz ljude i okultna posla

Image
Izvor: Instagram

Athos Salomé navodno je uspješno predvidio brojne velike svjetske događaje poput smrti kraljice Elizabete, invazije na Ukrajinu i pojavu covida

28.12.2022.
12:37
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Athos Salome, mladić kojeg mediji predstavljaju kao uspješnog vidovnjaka i nazivaju 'živućim Nostradamusom', najavio je za 2023. godinu događaj kakav čovječanstvo ne pamti - otvaranje podzemnog portala u takozvanom Području 51 (Area 51)!

Podsjetimo Area 51 vojna je baza smještena u južnom dijelu zapadne Nevade u Sjedinjenim Američkim Državama, 130 kilometara sjeverozapadno od Las Vegasa, a vjeruje se da je glavna svrha te baze razvijanje i testiranje eksperimentalnih vojnih zrakoplova i raketnog naoružanja.

Velika tajnovitost vezana uz tu vojnu bazu, čije je postojanje američka vlada dugo poricala, desetljećima je inspirirala teoretičare zavjera, pa se Area 51 u znanstvenofantastičnim predajama učestalo spominje i kao mjesto proučavanja nepoznatih letećih objekata i izvanzemaljaca.

Naravno, američki dužnosnici oduvijek su takve tvrdnje ismijavali, međutim Brazilac Salome ističe da ta baza krije više tajni nego što je to itko dosad mislio.

Image
IZ NJEZINIH USTA... /

Slavna proročica, žena koja je najavila dolazak Antikrista, u kartama ugledala Hrvatsku i otkrila radosnu viziju

Image
IZ NJEZINIH USTA... /

Slavna proročica, žena koja je najavila dolazak Antikrista, u kartama ugledala Hrvatsku i otkrila radosnu viziju

"U Području 51 postoji podzemni tunel koji vodi do trodimenzionalnog portala, a trebao bi biti otvoren 2023. Taj portal bit će osposobljen da transportira ljude između dimenzija u prostoru i vremenu.

"Netko će reći da brbljam svašta, da je postojanje takvog portala naprosto nije moguće, ali koristi se i radi kroz okultne znanosti", kazao je Salome i tome dodao da isti mehanizam postoji i na Antarktici.

Mladi vidovnjak naglasio je da je Elon Musk već upoznat s golemom moći koju Area 51 skriva, pa dodao da pristup portalu žele svi što traže načine da se igraju ovozemaljskih bogova.

Athos Salomé navodno je uspješno predvidio brojne velike svjetske događaje poput smrti kraljice Elizabete, invazije na Ukrajinu, ali i pojavu covida, piše Daily Star.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču