Play ponuda

MITSKO ILI FOTOŠOPIRANO BIĆE? / Sudeći po ovim fotografijama, Putin je besmrtan!

Image
Foto: izvor: Imgur

Na društvenim mrežama kruže fotografije trojice muškaraca koji nevjerojatno sliče jedan drugome, odnosno trećemu. Ništa neobično, rekli bi, jer svi bar malo sličimo nekomu drugome.

19.12.2015.
14:50
izvor: Imgur
Play ponuda

No, onaj treći od spomenutih ruski je predsjednik Vladimir Putin, a za dvojicu koji mu nevjerojatno sliče ljudi kažu da nisu njegovi dvojnici, već da je to sâm - glavom i golom bradom. Kvaka je u tome da je bar jedan od-te-dvojice-koji-su-Putin već trebao biti mrtav.

Zagonetna priča o trima Putinima

Zna se da ima mnogo milijuna onih koji Putina mrze, a podjednako, ako ne i više, onih koji ga obožavaju. Štoviše, mnogo je i onih koji ga smatraju svecem, mitskim bićem, gotovo besmrtnim. Neki će otići i dalje pa reći da je Putin nadnaravno biće koje obitava na planeti Zemlji stotinama, ako ne i tisućama godina, piše portal Disclose.tv koji se bavi ezoteričnim sadržajima i koji je objavio ovu zagonetnu priču o trima Putinima.

Fotografija o kojoj je riječ montirana je (i fotošopirana?) od tri različite. Izuzev treće u nizu, na kojoj se pravi Putin isprsio u vojničkoj unifromi, na prvoj je golobradi ruski vojnik iz navodno 1920. godine koji doista nevjerojatno sliči današnjem ruskom predsjedniku. Na drugoj je sovjetski vojnik, pripadnik Crvene armije, okićen ordenjem, snimljen navodno 1941. godine. I on, naravno, nevjerojatno sliči Vladimiru Vladimiroviču, aktualnom i - nije nemoguće - doživotnom predsjedniku. S tim da bi ovo potonje moglo biti pomalo nezgodno, ako je ovaj doista besmrtan.

Image
FORBESOVA LISTA: /

Putin je najmoćniji čovjek na svijetu, sankcije ga nisu nimalo oslabile

Image
FORBESOVA LISTA: /

Putin je najmoćniji čovjek na svijetu, sankcije ga nisu nimalo oslabile

Još zagonetnija priča o čudesnom napitku

Maknemo li se od nadnaravnih i ezoteričnih tumačenja o 'besmrtnom Putinu' ili Putinu kao inkarnaciji nekog besmrtnog bića, tada je ili riječ o nevjerojatnoj podudarnosti i fizičkoj sličnosti ili o vještoj upotrebi Photoshopa.

To, dakako, ne ometa Putinove obožavatelje i poklonike da i dalje vjeruju kako je on vječan i besmrtan,

shimmer fallback
shimmer fallback

Neki tvrde da je tajna u čudesnom napitku, svojevrsnom eliksiru mladosti napravljenom od bakterije koja navodno osigurava vječnu mladost, a o čijem su navodnom otkriću nedavno govorili neki ruski znanstvenici i liječnici (a valja pritom znati da se na ruskom jeziku liječnik kaže - vrač). Taj napitak navodno jamči duboku starost i trajno mladolik izgled.

Pitanje je samo kako su ga, ako je tajna u tom napitku, uspjeli dati običnom golobradom mladiću u vojničkoj uniformi (Putinu?) davne 1920. godine ili onome iz 1941. godine? I zašto baš njemu, a ne recimo Staljinu?

I kako to da je Putin na tisućama neobrađenih fotografija ipak ponešto ostario dobivši poneku boru, a i podosta sijedih vlasi?

Play ponuda
Play ponuda