UBIJENA 2018. GODINE / Kamere uhvatile curicu kako luta grobljem usred mrklog mraka, majka je duboko uvjerena da su snimile njezinu pokojnu kćer

Kada je zatečena obitelj upitala djelatnike groblja znaju li možda tko je curica koja se ukazala, radnici su smjesta pokazali na grobno mjesto Faviole Rodriguez, odnosno na njezin nadgrobni spomenik

15.9.2021.
9:10
Saundra Gonzales
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zahvaljujući društvenoj mreži Reddit, odnosno potforumu u kojemu se korisnici zanimaju za paranormalne fenomene, iznova je aktualiziran slučaj Faviole Rodriguez, djevojčice koja je ubijena početkom rujna 2018. godine.

Za njezino umorstvo tek je prije dva mjeseca podignuta optužnica protiv Lala Anthonyja Castrilla, tadašnjeg dečka majke Saundre Gonzales, koja je te ljetne večeri otišla na posao i ostavila svoju curicu njemu na čuvanje.

Je li Lalo doista bio taj koji je skrivio Faviloinu smrt i kako, doznat će se po svršetku suđenja, ali cijela priča lani je dobila i jezivu notu jer je majka u kolovozu objavila snimke s groblja na kojemu je malena pokopana.

Naime, jedna obitelj koja je pored groba voljene osobe postavila kamere, proslijedila joj je fotografije djevojčice koja se u mrklome mraku pojavila na tom počivalištu u Las Crucesu (Novi Meksiko).

Kada je zatečena obitelj upitala djelatnike groblja znaju li možda o kome je riječ, tko je curica koja se ukazala, radnici su smjesta pokazali na grobno mjesto Faviole Rodriguez, odnosno na njezin nadgrobni spomenik.

Da je to bila Faviola, čak i dandanas duboko je uvjerena i majka Saundra, koja je na svom profilu objavila fotografije i napisala da nema nikakve dvojbe da je u pitanju bila njezina djevojčica.

"Odmah sam briznula u plač i ostala bez riječi. Jer čim sam vidjela fotografije, znala sam da gledam svoju kćer. U mome srcu nema niti trunke sumnje jer ta curica izgleda kao moja kći od glave do pete. Kosa, odjeća, sve se poklapa u detalj", napisala je, između ostalog, u statusu Saundra Gonzales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Budući da su fotografije takve kakve jesu, nastale u mraku i poprilično zrnate, korisnici Reddita su zaključili da je ipak nemoguće utvrditi identitet djevojčice, te su napomenuli da je na groblje mogao dolutati bilo tko.

Dapače, otprilike u vrijeme kada su fotografije nastale, snimke s iste kamere su otkrile i da je jedan automobil prolazio nedaleko od tog mjesta, međutim je li imao ikakve veze sa zabilježenom djevojčicom, ostat će misterij.

---

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali