Play ponuda

PRIKAZA U NOĆI / Je li to njoj duh prošao ispred kuće?! Stručnjak kazao: 'Ovo je najbolji video vezan uz paranormalno u 2021.!'

Image

Navodno su u tom kraju radnici nekoć tako vezali svjetla uz kacige

23.12.2021.
19:36
Play ponuda

Suzanne Farnham iz Norwicha proslijedila je medijima snimku koju je zabilježila njezina nadzorna kamera 12. prosinca oko 4:35 ujutro. Prikazuje intrigantno svjetlo koje se nakon nekoliko trenutaka ugasilo, ali i koje je isprva djelovalo kao da je vezano uz nekoga tko prolazi, korača.

Iako zapis ne djeluje jezivo, u smislu da od njega nećete moći zaspati, fascinirao je mnoge, pa tako i Chrisa Romera, predsjednika Udruge za znanstveno proučavanje anomalnih pojava.

Image
MISTERIJ U NOĆI /

Usred mrklog mraka mu je kroz dvorište prošla ljudska silueta: 'Sjajna snimka, pa srce mi je poskočilo'

Image
MISTERIJ U NOĆI /

Usred mrklog mraka mu je kroz dvorište prošla ljudska silueta: 'Sjajna snimka, pa srce mi je poskočilo'

"Ovo je najbolji video vezan uz duhove koji sam vidio u 2021. godini!", naglasio je taj čovjek i dodao da u Norfolku postoji duga tradicija misterioznih svjetala.

Zanimljiv detalj kaže da kamere susjeda nisu ništa zabilježile ispred svojih kuća, a na Romerovo mišljenje se nadovezao i Robert Moore, inače ufolog:

"Da, riječ je o vrlo zanimljivom videu, mislim da je vrijedan daljnjeg proučavanja kako bi se utvrdila prava priroda onoga što vidimo", prenosi njegove riječi list Evening News.

"Jedan čovjek iz susjedstva ispričao mi je da je nekoć, prije nego što su ovdje sagrađene kuće, tu bila tvrtka koja je proizvodila cigle, te da su radnici tada uz kacige vezali svjetla. Tko zna, možda je to upravo bio duh jednog od njih", kazala je Farnham.

Međutim, Becky Smith, inače parapsihologinja, nije otišla baš tako daleko:

"Zbunjena jesam, ali osobno ne vjerujem da je u pitanju bio duh. Zapravo izgleda kao da je prošao netko s telefonom na uhu, čiji je aparat uz to imao upaljenu aplikaciju koja služi kao svjetiljka. Figura, nažalost, tijekom hoda postaje sve zamućenija, pa iz tog razloga izgleda kao da se svjetlost sama kreće", kazala je.

---

Svećenik odgovara na vaša pitanja: 'Bog svima želi oprostiti, pa i ubojicama’

Play ponuda
Play ponuda