Play ponuda

Duhovi vode ljubav u njihovom dnevnom boravku

shimmer fallback

Kuća u Euclidu u Ohiu privukla je pažnju istraživača paranormalnog kada je dojavljeno da su ukućani primijetili duhove kako vode ljubav u njihovom dnevnom boravku.

3.11.2011.
11:14
Play ponuda

Dianne Carlisle tvrdi da je osobno vidjela duhove u akciji, a njezine tvrdnje potvrđuju unuka i kći koje su također imale bliskih susreta s neobičnom pojavom, a u nekoliko su je navrata uspjele zabilježiti i fotoaparatom.

Osim za sada nepoznatih nepristojnih duhova, u kući su primijetili još neobičnih pojava. Dianne tvrdi da je njezina pokojna sestra ostavila poruku putem telefonske pošte, a jednom su prilikom uspjeli zabilježiti i nepoznati odraz u ogledalu.

Stručnjaci su podjednako zbunjeni slučajem i tvrde da je ovo prvi poznati slučaj u kojem su zabilježena dva duha koja vode ljubav. Amy Allan, istražiteljica paranormalnih pojava, tvrdi da joj je ovo novost i da je do sada čula samo za situacije u kojima živa osoba vodi ljubav s duhom.

Ipak, Alexandra Holzer, stručnjakinja čiji je otac jedan od pionira ovog područja, tvrdi da su takve pojave rijetke, ali postoje. 'To bi mogli biti duhovi koji su se poznavali dok su bili živi i imaju poseban odnos s kućom. Njihovi intenzivni osjećaji vjerojatno su utkani u kuću, a ovo je način na koji se manifestiraju.'

S obzirom da u kući ima i male djece, vlasnicu prije svega zanima može li ikako spriječiti duhove da vode ljubav pred ukućanima. Holzer savjetuje da im se jednostavno obrati i zamoli da imaju razumijevanja. No, tek treba vidjeti hoće li duhovi smiriti strasti i tako udovoljiti svojim živućim cimerima.

Reportažu o nesvakidašnjoj pojavi pogledajte ovdje:

http://wjw.vid.trb.com/player/PaperVideoTest.swf

Play ponuda
Play ponuda