Duhovi tjeraju novinare na otkaze

U zgradi izdavača novina Oakland Leader u Kaliforniji već godinama obitavaju i neki drugi zaposlenici koji se ne nalaze na platnom spisku tvrtke.

28.4.2010.
12:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da su neki zaposlenici zaista vidjeli duha sad je konačno i dokazano. Naime, u subotu 17. travnja grupa za istraživanja paranormaanih pojava postavila je sofisticiranu opremu u nadi da će doći do dokaza da u pričama zaposlenika o tzv. nepozvanim gostima barem donekle ima istine. No, na kraju se ispostavilo kako su istražitelji imali danima o čemu pričati.

Urednica lista Marg Jackson, koja u novinama radi već 17 godina, bila je s istražiteljima dok su postavljali opremu jer je kaže bila znatiželjna da sazna što će otkriti jer je i sama doživjela nekoliko čudnih incidenata koje je teško logički objasniti.

"Jedne večeri dok sam dokasna radila sa mnom u uredu je bila i moja kćer i vidjela je krajem oka kako netko prolazi pored vrata. Otišla sam do nje da vidim što radi jer sam pretpostavila da je krenula prema sobi za odmor, no kad sam došla tamo svjetla su bila ugašena, a nje nije bilo tamo. Ona je cijelo vrijeme sjedila za stolom na suprotnom djelu sobe, tako da ta sjena nikako nije mogla biti njezina, a nikog drugog u tom trenutku nije bilo u zgradi", ispričala je zbunjena i pomalo prestrašena Marg.

U drugim incidentima TV se palila sama od sebe, svjetla također u nekim dijelovima zgrade u gluho doba noći čuli bi se udarci. Kada su istražitelji došlu zgradu odmah su uočili nekoliko izrazito osjetljivih mjesta, stol u jednoj staroj radnoj sobi i prostorije koje koriste kreativni direktor. Stol za 'layout' je ogroman komad namještaja koji se već godinama ne koriste u originalne svrhe i samo skuplja prašinu te hrpe starih novina, posebno je bio zanimljiv lovcima na duhove.

Opremom su također ustanovili da u određenim dijelovima prostorija temperatura naglo pada bez obzira na rad klima uređaja. No, s druge strane 'najvruće' mjesto u zgradi je ured kreativnog direktora gdje su opremom zabilježene fluktuacije u elektromagnetnim poljima.

Nakon svih ovih informacija i detaljnog izvješća nije poznato osjećaju li se zaposlenici sada bolje ili jedva čekaju da pobjegnu glavom bez obzira i pronađu novi posao.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali