Play ponuda

Duh štipa i hvata posjetitelje puba za guze

shimmer fallback
23.4.2012.
9:27
Play ponuda

Britanski pub The Queen’s Arms našao se na meti istraživača paranormalnog nakon što su se brojni gosti i osoblje požalili da često osjećaju kako ih nešto štipne ili uhvati za pozadinu.

Paul Wharton, 41-godišnji pomoćnik upravitelja, nekoliko je tjedana mislio da se radi o grčevima. 'Jedne sam večeri razgovarao s kolegama i spomenuo štipanje za guzu i svi su priznali da se to događa i njima', prenosi The Sun.

Jedna od redovitih gošća puba, 26-godišnja Ashley Beland, tvrdi da se i ona našla na meti nestašnog duha: 'Stajala sam pored šanka i uživala u čaši vina kada sam odjednom osjetila da me netko uštipnuo za guzu. Instinktivno sam se okrenula, spremna da opalim šamar nekom ljigavom tipu, no nije bilo nikoga. Bila sam jako zbunjena, no nakon nekog vremena sam saznala da se to događa i drugim gostima i osoblju. Isprva me bilo strah, no pretpostavljam da postoje i gore stvari koje duh može napraviti'.

U pubu je također primijećeno da se stolci ponekad pomiču sami od sebe, a osoblje priznaje da, iako atmosfera zna biti pomalo jeziva, izgleda da su se gosti navikli na nepoznatu prisutnost.

Kako bi pobliže istražili fenomen, pozvali su i ekipu istjerivača duhova, a hoće li njihovi napori uroditi plodom, tek treba vidjeti.

Play ponuda
Play ponuda