Play ponuda

DUH DJEČAKA ZADNJA JE STVAR KOJU ŽELITE VIDJETI U NAPUŠTENOJ ZGRADI: / Tvrdi da je snimio utvaru, čak mu se i obratila!

Image
Foto: Screenshot

Snimka je do danas skupila nešto manje od 200 tisuća pregleda, a Bar Bar tijekom zapisa spominje džina, natprirodno stvorenje specifično za islam

5.5.2021.
14:14
Screenshot
Play ponuda

Jordanski bloger Hasan Bar Bar, mladić, koji već tri godine snima napuštene zgrade u nadi da će zabilježiti paranormalnu pojavu, napokon je dospio u neke svjetske medije zahvaljujući tvrdnji da je snimio duha dječaka na nepoznatoj lokaciji.

Dvaput se ukazao

Snimka je do danas skupila nešto manje od 200 tisuća pregleda, a Bar Bar tijekom zapisa spominje džina, natprirodno stvorenje specifično za islam.

Image
PA SLEDILA BI VAM SE KRV U ŽILAMA DA VAS 'TO' PRESRETNE: /

Kruži jeziva snimka, neki vjeruju da se ukazala legendarna vještica La Mona!

Image
PA SLEDILA BI VAM SE KRV U ŽILAMA DA VAS 'TO' PRESRETNE: /

Kruži jeziva snimka, neki vjeruju da se ukazala legendarna vještica La Mona!

U videu s dječakom i razgovara, a njegovo ukazanje ćete prvi put primijetiti u 20. sekundi videa iz leđa Jordanca. Figura će se zatim u potpunosti pojaviti na 2:18 u videu na dnu hodnika, međutim samo nekoliko sekundi kasnije Jordanac će joj izgubiti trag u nekoj omanjoj prostoriji.

Jasno, video su brojni proglasili nevjerodostojnim i čistom manipulacijom, a Bar Bara tipom koji stvarno ne poznaje granice u želji za pažnjom.

Video ne pruža dokaz

I doista, ovakvo što i nije teško inscenirati, zapis ne pruža baš nikakav dokaz da duhovi postoje, ali je odličan materijal ako trebate nešto da vas u mraku prije spavanja pošteno isprepada.

Zanimljivo je primijetiti i to da mnogi u komentarima na YouTubeu nisu doveli u pitanje vjerodostojnost sadržaja, da je uradak skupio oko 10 tisuća lajkova, pa prepuštamo vama da sami donesete sud o videu koji se unatrag nekoliko dana pojavio i na drugim društvenim mrežama.

Play ponuda
Play ponuda