'DUH JE U MOJEM DJETETU!' / Dječak je uvjeren da je reinkarnacija preminule žene, a njegova majka tvrdi da to može i dokazati: 'Ove stvari nije mogao znati'

Image

Još s dvije godine počeo je pričati i o stanovitoj Pam, a kada ga je majka upitala tko je to, jednostavno je odgovorio: 'Pa to sam bila ja'

28.10.2022.
18:26
VOYO logo

Petogodišnji dječak inzistira na tome da je umro u prošlom životu prije nego što je reinkarniran u dječaka kakav je danas.
Luke Ruehlman, iz Cincinnatija, Ohio, prilično je zabrinuo svoju mamu kada je imao samo dvije godine, kada je počeo pričati o misterioznoj ženi po imenu Pam.

'Već s dvije godine je počeo pričati o nekoj Pam'

Prisjećajući se incidenta za Fox8, Lukeova mama Erika opisala je kako je pitala svog sina tko je Pam, rekavši: "Okrenuo se prema meni i rekao: 'Pa, ja. Bila sam, ali sam umrla i otišla gore u raj. Vidjela sam Boga i na kraju, Bog me gurnuo natrag i bio sam beba, a ti si me nazvala Luke'." Luke je također rekao svojoj obitelji da je putovao vlakom u Chicago - unatoč tome što petogodišnjak nikada nije bio u Chicagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Detaljno je opisao kako je skočio sa zapaljene zgrade'

Obitelj nije poznavala nikoga po imenu Pam, ali Erika je malo kopala i saznala za Pam Robinson, koja je poginula u požaru u hotelu Paxton u Chicagu 1993. godine. Jasan znak da se radi o istoj Pam dao je Luke , jer je dječak naznačio da je skočio iz goruće zgrade u smrt, prije nego što je vraćen u život u novom tijelu. Erika je opisala brojne detalje kojih se njezin sin 'sjeća' iz svog prošlog života, uključujući i 'crnu kosu'. “Imao sam takve naušnice kad sam bio djevojčica”, navodno je rekao u jednom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otprve pogodio sliku

Mama vjeruje da je činjenica da se Lukeovi komentari poklapaju s činjenicama koje on sam nije mogao saznati 'dokaz' da je on reinkarniran, a kada su ga zamolili da odabere Pamelu među brojnim slikama crnih žena u 30-ima, Luke ju je uspio uočiti prvi put. Lukeovi komentari i 'sjećanja' potaknuli su Eriku da se obrati Pamelinoj obitelji, koja joj je rekla više o svojoj izgubljenoj voljenoj osobi. Prema detaljima koje je saznala od obitelji, i Pamela i Erika navodno dijele ljubav prema Stevieju Wonderu i entuzijazam prema sviranju klavijatura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukeova priča pokazala se toliko uvjerljivom da je čak privukla pozornost producenata TV emisije o istraživanjima paranormalnog, Duh u mom djetetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo