Play ponuda

TKO ČEKA... / Bliži li se dan velike istine? Iz Obamina ureda stiglo priznanje koje je diglo NLO entuzijaste na noge

Image

Obama u svom vlasništvu posjeduje 3440 stranica i 26.271 elektronički dokument posvećenih tematici nepoznatih letećih objekata

17.3.2022.
8:48
Play ponuda

John Greenewald Jr., osnivač web stranice The Black Vault i čovjek koji se već dugi niz godina trudi od američkih vlasti dobiti informacije što sve znaju o mogućim posjetima izvanzemaljaca, napokon je uspio iskamčiti potvrdu od ureda nekadašnjega predsjednika Baracka Obame da se u njegovoj osobnoj knjižnici nalazi golema dokumentacija koja je povezana s fenomenom nepoznatih letećih objekata.

Preciznije, Obama u svome vlasništvu posjeduje 3440 stranica i 26.271 elektronički dokument vezanih uz temu, ali iako su se svi NLO entuzijasti na prvu uzbudili, Greenewald im je napomenuo da priča ima i svoju lošu stranu.

Image
CRKVA ISTRAŽUJE SLUČAJ /

Prokrvario kip svetog Mihaela, zaštitnika Kijeva i zapovjednika nebeske vojske u ratu protiv Lucifera

Image
CRKVA ISTRAŽUJE SLUČAJ /

Prokrvario kip svetog Mihaela, zaštitnika Kijeva i zapovjednika nebeske vojske u ratu protiv Lucifera

Jer, naravno da je Greenewald odmah zatražio uvid u sve te dokumente na temelju Zakona o slobodi informiranja, međutim odgovoreno mu je da će biti potrebno čak 16 godina kako bi njegov zahtjev bio obrađen i eventualno odobren.

Zanimljivo, Baracka Obamu više puta su javno upitali zna li išta o nepoznatim letećim objektima i izvanzemaljcima, ali je uvijek na tu temu odgovarao uz duhovite dosjetke.

Doduše, tijekom jednog intervjua priznao je da postoje snimke letećih objekata kojima se ne može utvrditi podrijetlo. No, je li u svim tim dokumentima pročitao i nešto što s javnosti nikada nije podijelio, očito još neko vrijeme nećemo saznati.

---

---

Play ponuda
Play ponuda