Play ponuda

ALIENSKO LICE NA MJESECU: / Na koga vas podsjeća? Stručnjak tvrdi da vanzemaljci imaju važnu poruku za nas

Image
Foto: Twitter

'To su zataškali kako bi mogli priskrbiti izvanzemaljsku tehnologiju koja će pomoći da SAD bude najmoćnija zemlja na svijetu'

19.1.2019.
18:28
Twitter
Play ponuda

On je jedan od najprepoznatljivijih ljudi na svijetu, a sada se čini kako je lice Donalda Trumpa poznato i na Mjesecu. Teoretičari zavjera uočili su nešto na Mjesečevoj površini za što vjeruju da je lice izvanzemaljca. Što je najbolje, nepoznati objekt neodoljivo nalikuje na osebujnog američkog predsjednika.

Scott C. Waring, čovjek koji vodi stranicu UFO Sightings Daily, primijetio je "lice" na NASA-inoj fotografiji Mjeseca. "Neki će možda reći da je ovo puka slučajnost, ali to bi bilo apsolutno pogrešno. Stotine dokaza uništavaju svaku šansu za slučajnost", kazao je za Mirror.

Image
KAKO JE TO MOGUĆE? /

NASA-u šokirao novi fenomen na Mjesecu, on bitno mijenja buduće misije

Image
KAKO JE TO MOGUĆE? /

NASA-u šokirao novi fenomen na Mjesecu, on bitno mijenja buduće misije

Skriva li NASA nešto od nas?

Waring je otišao toliko daleko da sada tvrdi kako NASA zna za te "alienske artefakte". "To su zataškali kako bi mogli priskrbiti izvanzemaljsku tehnologiju koja će pomoći da SAD bude najmoćnija zemlja na svijetu", objasnio je.

Međutim, nisu svi tako uvjereni u njegovu tezu. "Toliko je kamenja na Mjesecu da neki doista nalikuju na lica ako imate mozak za prepoznavanje takvih stvari. Ova Trumpova glava je odličan primjer zamke percepcije. Ili nam izvanzemaljci uistinu žele nešto poručiti?", izjavio je Nigel Watson, autor priručnika za istraživanje NLO-a.

Play ponuda
Play ponuda