ZAGREPČANKA GANUTA DO SUZA / 'Ne mogu ni opisati tu ljubav koju sam tada osjetila. Zagrebe, hvala ti što još ima dobrih ljudi'

Image
Foto: Ilustracija/Profimedia

Zagrepčanka je u novčaniku imala zadnjih 200 kuna do plaće i dokumente, a nazvala je banku da blokira račun

4.7.2021.
12:47
Ilustracija/Profimedia
VOYO logo

Jedna je Zagrepčanka u Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb" otkrila je da joj je anonimni sugrađanin vratio izgubljeni novčanik. Ona mu se je u svojoj objavi, koja je u vrlo kratkom vremenskom roku dobila preko 2.000 lajkova, od srca zahvalila.

Zagrepčanka je opisala i kako se je osjećala kada je otkrila da je izgubila novčanik te da je panično zvala banku kako bi blokirala račun. U novčaniku je imala zadnjih 200 kuna do plaće i sve dokumente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Facebook

"Ono kad u suzama i panici juriš s jednog kraja grada na drugi, skuživši da si izgubio novčanik, voziš kao manijak na mjesto gdje si ga zadnje imao u rukama i paralelno na mobitelu zoveš banku da blokiraš račun. Plodine, Lanište, danas u cca 20 sati čeka me novčanik kod tete na infopultu. Svi dokumenti i lova na broju, zadnjih 200 kuna koje imam do iduće plaće.

Kupila sam teti na infopultu bombonijeru, a anonimnom poštenom nalazniku od srca veliko i iskreno hvala. Nadam se da će pročitati ovo. Dobro se dobrim vraća. Ne mogu ni opisati tu ljubav koju sam tada osjetila. Zagrebe, hvala ti što u tebi ima još dobrih ljudi", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo