Javni natječaj – prodajemo penzionere!

Vele iz naše Vlade da ako ne prodaju ove četiri državne firme o kojima svi bruje, da će morati rezati penzije, plaće, socijalna prava...

26.8.2013.
9:24
VOYO logo

Neka buduća Vlada će kad-tad raspisati javni natječaj za prodaju penzionera i okačiti ga na oglasnu ploču u zgradi Parlamenta EU.

JAVNI NATJEČAJ ZA PRODAJU PENZIONERA

Vlada Republike Hrvatske raspisuje javni natječaj za prodaju penzionera. Na natječaj se mogu javiti sve zainteresirane zemlje iz EU i izvan EU. Glavne karakteristike naših penzionera su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- redovito plaćaju režije - malo ili gotovo ništa ne jedu - u krugu 650 kilometara od njih neće ostati nijedna plastična boca, limenka i slično, dakle ekološki su osviješteni - možete ih udarati, nikad se neće žaliti - pola ih je na lijekovima, a pola ih je zdravo, zato dajemo 50% popusta pri kupovini - mi smo njihovi prvi vlasnici, kilometražu nismo vraćali, a svaki od njih je u bolnici obavio servis, tako da imaju i servisnu knjižicu - troše manje od skutera, na dan ako potroše dva eura, to je u vrh glave - navikli smo ih na mrak, tako da im nikako ne palite svjetlo, oslijepit će instant, pa ćete nam reći da smo vam poslali oštećenu robu

Ovime smatramo da ste sa svime upoznati te naknadne reklamacije ne uvažavamo. Transport ide na teret kupca, a popust od 50% ostvaruje se prilikom uplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početna cijena – DŽABA!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo