OGLAS

LJUBAVNI HOROSKOP / U mraku na šanku tako odjevenoj dosadno joj biti neće: Doznajte što kažu zvijezde, hoće li i za vas biti sreće

Image

Iz vlastitog interesa ne možemo negirati zajednicu jer bi u protivnome ostali nezaštićeni

Vladislav Miletić

Vladislav Miletić

6.1.2023.
14:40

Play logo

Aktivno susretanje

Pun Mjesec na kardinalnoj astrološkoj osi Jarac/Rak ukazuje na suprotnosti koje nastaju na temelju zakonitosti kolektivnog i individualnog. U ime vlastitih, osobnih ciljeva prisiljeni smo ponašati se drugačije od članova zajednice, čime se stavljavamo izvan njihova kruga.

S druge strane, iz vlastitog interesa ne možemo negirati zajednicu, jer bi u protivnome ostali nezaštićeni. Zajednica/obitelj štiti svoje članove, a cijena te zaštite je kolektivom normirano ponašanje. U tom trenutku za naš izraziti individualizam započinju teškoće. Postoji li alternativa?


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rješenje je susretanje. Koliko god se individualist nalazi iznad vlastitog kolektiva ili je njemu suprotstavljen, mora ostati čovjek i u drugima uvidjeti, u biološkom smislu, istu ljudskost. Ne samo da ne smije izgubiti kontakt s drugima, već ga mora uvijek iznova tražiti i njegovati.

Ovan


Tekst se nastavlja ispod oglasa

U optimističnoj ste fazi razvoja, ali megalomanski pretjerujete u svemu, i to specijalno vi koji ste 'svijet ugledali' u ožujku. Venera vas ljubi, a Mars pali, i u svezi ljubavologije imate krasne kozmičke predispozicije za sveopće ljubakanje, šlatanje i nježno ubadanje.      

Bik


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema vas na nebu a ni na zemlji. Vegetirate/levitirate negdje između. Alternativci i liberali među vama žive najslobodnije, i snalaze se u ljubavi kao ribe u vodi. Bikove 'konzerve' uništava lijena inercija i na zov eksperimentalnog seksa letargično odmahuju!      


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci 

Psihoemocionalno i tjelesno, seksi ste privlačni. Imate širok spektar ljubavnih interesa, i ne stižete ispuniti sebi sve svoje želje i fiksacije. Strijelce izbjegavajte, a i Djevice i Ribe slično isto. Vage i Vodenjaci idealan su vam 'materijal' za intimno strastveni stiskavac!       

Rak


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pun je Mjesec na vama nezgodnoj astrološkoj osi Rak/Jarac, i teško ćete zbrajati dva i dva, i kod kuće i na poslu. Kakvi ćete biti u krevetu? Bit će svega, od plača i jauka, do zavodljivog mjaukanja. Neki Račići će i zalajati – od silne i slinave sladostrasne srećice.  

Lav 

Venera je nasuprot Lava, i ljubav je, trenutno, podaleko od vas. Ako vas okice dobro služe, u daljini ćete ugledati 'gospodina savršenog', idealnog momka za osvajanje. Lavica maršira uokolo u skupocjenoj bundi i po južini. Gola u krevetu divlja je zvjerčica!     


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevice čekaju bolje dane. Skrušeno se predajete u nemilost drugima. Skromna nenamjetljivost nije vam najbolja frendica. Neproduktivno ste učahureni. Šteta, jer imate 'svašta za pokazat i dat', skriveno ispod haljine. U stvarnosti ste za prste polizati!      

Vaga 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaga je vjetrovita i lepršava raspoloženja. U idealnom ste 'prozračnom' elementu! Venera i Mars – 'ljubavnici na nebu', a i 'strogi sudac' Saturn, skladno aspektiraju vaše jesenje Sunce rođenja, i u ljubavi ćete biti odani i odgovorni, zadovolj(e)ni i najsretniji.    

Škorpion 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpionske tajne teško se otkrivaju. Skrivate ih kao zmija svoje noge. Ako ste karakterna zmijica, gmižete, sikćete i otrov tu i tamo pustite. Ako ste više zmajoliki po naravi, znate i letjeti, i vaša amorova strijela odaslata s nebesa gađa druge ravno u srce!    


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac 

Mars neskladno aspektira vaše moždane vijuge. Razdražljivi ste i agresivni, i niste za pohvalit. Ima snažnu volju, ali je ne koristite u pozitivne svrhe. I u seksu ste natjecateljski raspoloženi. Ne sprintajte, kud jurite? Prave žilave cure preferiraju dečke maratonce...      

Jarac 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strpljenjem i ustrajnošću dojahali ste na vrh planine, i spuštate se u udolinu. U spoju ste s Blizankom, i ona voli kad joj radoznalo šarate po tijelu. Ako ste s korpulentnom (misicom misionarkom) Bikicom u vezi, uz fini ritam srastanja, uhodani ste ljubavni tim!       

Vodenjak

Venera u Vodenjaku, strastveno je naelektrizirana ugoda koju osjećate. U vama se budi pobunjenički (nekrstivi) duh, i svašta sebi i njemu ili njoj dopuštate. Vaš intimni suživot poznat je javnosti. Imate prijatelja/prijateljicu 'u gostima' u vašem bračnom krevetu!?        


Play logo

Ribe 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe fantaziraju - na najjače! Vaši snovi će se početi ispunjavati u zbilji. Kada točno? Od subote 28. siječnja do ponedjeljka 20. veljače, egzaltirana Venera će 'slaviti ljubav' u znaku Riba. Sada sve unaprijed znate, i vaše sirensko tijelo pleše i drhti od uzbuđenja.  

Možda će te zanimati

Image
'Ali za paradajz posaditi, snage nema' /

Šprajc u svom stilu o prosvjedima svinjogojaca: 'Naš seljak prosvjednik jadan, gladan i na koljenima, a traktor od 150.000 eura'

Telegram

Telegram

Image

Peking stoji iza najnovije sabotaže plinovoda na dnu Baltika? Finski ministar: 'Sve ukazuje da to nije bila slučajnost'

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno