LJUBAVNI HOROSKOP / U mraku na šanku tako odjevenoj dosadno joj biti neće: Doznajte što kažu zvijezde, hoće li i za vas biti sreće

Image

Iz vlastitog interesa ne možemo negirati zajednicu jer bi u protivnome ostali nezaštićeni

6.1.2023.
14:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Aktivno susretanje

Pun Mjesec na kardinalnoj astrološkoj osi Jarac/Rak ukazuje na suprotnosti koje nastaju na temelju zakonitosti kolektivnog i individualnog. U ime vlastitih, osobnih ciljeva prisiljeni smo ponašati se drugačije od članova zajednice, čime se stavljavamo izvan njihova kruga.

S druge strane, iz vlastitog interesa ne možemo negirati zajednicu, jer bi u protivnome ostali nezaštićeni. Zajednica/obitelj štiti svoje članove, a cijena te zaštite je kolektivom normirano ponašanje. U tom trenutku za naš izraziti individualizam započinju teškoće. Postoji li alternativa?

Rješenje je susretanje. Koliko god se individualist nalazi iznad vlastitog kolektiva ili je njemu suprotstavljen, mora ostati čovjek i u drugima uvidjeti, u biološkom smislu, istu ljudskost. Ne samo da ne smije izgubiti kontakt s drugima, već ga mora uvijek iznova tražiti i njegovati.

Ovan

U optimističnoj ste fazi razvoja, ali megalomanski pretjerujete u svemu, i to specijalno vi koji ste 'svijet ugledali' u ožujku. Venera vas ljubi, a Mars pali, i u svezi ljubavologije imate krasne kozmičke predispozicije za sveopće ljubakanje, šlatanje i nježno ubadanje.      

Bik

Nema vas na nebu a ni na zemlji. Vegetirate/levitirate negdje između. Alternativci i liberali među vama žive najslobodnije, i snalaze se u ljubavi kao ribe u vodi. Bikove 'konzerve' uništava lijena inercija i na zov eksperimentalnog seksa letargično odmahuju!      

Blizanci 

Psihoemocionalno i tjelesno, seksi ste privlačni. Imate širok spektar ljubavnih interesa, i ne stižete ispuniti sebi sve svoje želje i fiksacije. Strijelce izbjegavajte, a i Djevice i Ribe slično isto. Vage i Vodenjaci idealan su vam 'materijal' za intimno strastveni stiskavac!       

Rak

Pun je Mjesec na vama nezgodnoj astrološkoj osi Rak/Jarac, i teško ćete zbrajati dva i dva, i kod kuće i na poslu. Kakvi ćete biti u krevetu? Bit će svega, od plača i jauka, do zavodljivog mjaukanja. Neki Račići će i zalajati – od silne i slinave sladostrasne srećice.  

Lav 

Venera je nasuprot Lava, i ljubav je, trenutno, podaleko od vas. Ako vas okice dobro služe, u daljini ćete ugledati 'gospodina savršenog', idealnog momka za osvajanje. Lavica maršira uokolo u skupocjenoj bundi i po južini. Gola u krevetu divlja je zvjerčica!     

Djevica 

Djevice čekaju bolje dane. Skrušeno se predajete u nemilost drugima. Skromna nenamjetljivost nije vam najbolja frendica. Neproduktivno ste učahureni. Šteta, jer imate 'svašta za pokazat i dat', skriveno ispod haljine. U stvarnosti ste za prste polizati!      

Vaga 

Vaga je vjetrovita i lepršava raspoloženja. U idealnom ste 'prozračnom' elementu! Venera i Mars – 'ljubavnici na nebu', a i 'strogi sudac' Saturn, skladno aspektiraju vaše jesenje Sunce rođenja, i u ljubavi ćete biti odani i odgovorni, zadovolj(e)ni i najsretniji.    

Škorpion 

Škorpionske tajne teško se otkrivaju. Skrivate ih kao zmija svoje noge. Ako ste karakterna zmijica, gmižete, sikćete i otrov tu i tamo pustite. Ako ste više zmajoliki po naravi, znate i letjeti, i vaša amorova strijela odaslata s nebesa gađa druge ravno u srce!    

Strijelac 

Mars neskladno aspektira vaše moždane vijuge. Razdražljivi ste i agresivni, i niste za pohvalit. Ima snažnu volju, ali je ne koristite u pozitivne svrhe. I u seksu ste natjecateljski raspoloženi. Ne sprintajte, kud jurite? Prave žilave cure preferiraju dečke maratonce...      

Jarac 

Strpljenjem i ustrajnošću dojahali ste na vrh planine, i spuštate se u udolinu. U spoju ste s Blizankom, i ona voli kad joj radoznalo šarate po tijelu. Ako ste s korpulentnom (misicom misionarkom) Bikicom u vezi, uz fini ritam srastanja, uhodani ste ljubavni tim!       

Vodenjak

Venera u Vodenjaku, strastveno je naelektrizirana ugoda koju osjećate. U vama se budi pobunjenički (nekrstivi) duh, i svašta sebi i njemu ili njoj dopuštate. Vaš intimni suživot poznat je javnosti. Imate prijatelja/prijateljicu 'u gostima' u vašem bračnom krevetu!?        

Ribe 

Ribe fantaziraju - na najjače! Vaši snovi će se početi ispunjavati u zbilji. Kada točno? Od subote 28. siječnja do ponedjeljka 20. veljače, egzaltirana Venera će 'slaviti ljubav' u znaku Riba. Sada sve unaprijed znate, i vaše sirensko tijelo pleše i drhti od uzbuđenja.