LJUBAVNI HOROSKOP / Takvog gosta ni tri noći neće biti dosta: Neke znakove ovih dana očekuju prava uzbuđenja u srcima i krevetima

Image

Moćni i stabilni Mjesec u Biku sa Sjevernim čvorom u simbiozi vrlo je povoljna pozicija za napredak ženskih duša

27.1.2023.
14:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sunce i Mjesec 'stresno aspektiraju' mjesečeve čvorove i neizbježan nam je disbalans po pitanju želja i mogućnosti. Ponajprije bi pripadnici muškog roda (niže i nerazvijene svijesti) trebali smanjivati egocentrizam i oslobađati se potrebe za (nezdravom i neljubavnom) dominacijom – za sveopće dobro!  

Moćni i stabilni Mjesec u Biku sa Sjevernim čvorom u simbiozi vrlo je povoljna pozicija za napredak (sretna iskustva) ženskih duša, počev od omiljenih (malo pristranih i posesivnih) domaćica, do onih poznatih široj javnosti - popularnih i bliskih s masama.  

Za sretne vijesti i prosvjetljene misli i ideje pobrinuti će se Merkur i Uran u trigonu, a s Venerom u Ribama sanjari i sanjalice empatična srca, egzaltirano će se zaljubljivati - do ušiju! 

Ovan

U svemu ste haj osim u pogledu ispunjenja duševnih čežnji. Poskliznut ćete se i utonuti u oceanski duboke vode mistične ljubavi. Magla svuda oko vas, a vi plešete pripiti i opijeni ljubavlju? Ako niste vješti 'u plivanju s emocijama', prijeti vam Titanik potonuće!    

Bik

U plodnoj ste fazi razvoja. Možda ostanete u blaženom stanju. Vama koje ste 'to' već obavili, početi će se događati druge sretne stvari u životu kao takvom. Bikovi solisti pokazivati će neskriveni ljubavni (hiper)interes za bujno propupale astrološke Ribice.     

Blizanci 

Izgubili ste naklonost Venere i suze razočaranja slijevaju se niz vaše lijepo lice. Niste ludi za slapovima i čistim izvorskim vodama, više volite letjeti zrakom paraglajderom. Možda se zaljubite u novog dečka srećka 'padobranca' u prvim danima mjeseca ožujka.        

Rak

Rakovi ognjištari traže skrb, zaštitu i sigurnost. Potreban vam je netko kome je toplina doma vrlo bitna. Ako samujete, možda odlučite spasiti iz azila i udomiti psa ili mačku. Ljubav privlači ljubav. Uskoro ćete otkriti idealnu osobu za vas i bit će vas puna kuća.     

Lav 

Upravo ste prije koji dan neslavno raskinuli ljubavni odnos i opet ste sami i bez igdje ikoga. Ništa, restartajte se u vašem kraljevskom srcu i krenite u osvajanje najljepše plavojke u gradu – 'svemirske ljepotice' koja vas je već bezbroj puta pristojno otkantala!      

Djevica 

Djevicama je ljubav (odnedavno) stalno pred očima. On je samodopadni i bahati Ovan, a vi ste milostiva Djeva svetica. Ima li ikakve nade za vas dvoje? Teško, vrlo teško. Ako vas krene posvuda besramno pipkati, slobodno ga opalite po njegovim dugim prstima!      

Vaga 

Idealnog obujma savršeno ste simetrični. Bestežinski se lakoprobavljivi u komunikaciji s drugima. Najslađi ste slatkiš u cijelome Zodijaku. Nije da vas hvalimo, ali svaka bi vas svekrva vrlo rado za snahu imala. Ambiciozna ste umjetnica manekenka, predobra srca!   

Škorpion 

Škorpioni su dobro, vrlo dobro, a kako će dani i noći prolaziti srca će im vibrirati sve optimalnije. U ljubavnom smislu i kontekstu življenja, vrućih ste i gorućih strasti. Ljubite tajanstveno i nevidljivo i nitko ne zna u koje i kakve sve rup(ic)e vaš oštri nos gurate!      

Strijelac 

Mislite da ste savršeno mudri, ali u zbilji se vaš mentalni i emocionalni krizijaner produbljuje. Sve što radite, vrlo brzo vam stiže na naplatu. Budite i ostanite beskompromisni u ispravnosti i slušajte što vam drugi govore. To je jedina prava ljubav.  

Jarac 

Jarci opet misle svojom glavom. Bili ste višetjedno duboko zakopani mislima u prošlost. Sada ste sve što jeste! U ljubavi i dalje plivate staromodnim stilom. Najvažniji vam je njegov ili njezin vrlo solidan društveni i socijalni status, a ništa manje i dobro porijeklo.    

Vodenjak

Vaši najsretniji ljubavni dani su iza vas, a i dalje ste nezaljubljeni. Možda nije prekasno da vaše novo prijateljstvo preraste u nešto strastveno srcoliko puno puno više. Užasu rata ne nazire se kraj. Kada ćete, ako nećete sada, zavoljeti nekoga kozmički na najjače!?     

Ribe 

Zlatna ste Ribica i svima ispunjavate sve želje. Definitivno ste zaslužili da vas zavoli i k sebi prigrli božansko biće, netko anđeoski produhovljen i otvorena srca. Sve manje i nesavršenije od toga rastužit će vas i razočarati. Težite najvišem i dobit ćete najbolje!