Play ponuda

SVE MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: / Mislite da ste savršeni? Varate ste - i vjerojatno ste Lav

Image
Foto: Thinkstock

Rakovi su nježni, Lavovi strastveni... sve te karakteristike jako dobro znamo. No Zodijak ima i svoju mračnu stranu.

3.4.2016.
7:00
Thinkstock
Play ponuda

Želite saznati koje su mane vašeg znaka? Ako ste spremni na malo kritike, čitajte dalje. Osim ako ste Škorpion. Onda radije nemojte.

Image
HOROSKOP U TRI RIJEČI: /

Saznajte kako vas vide drugi, ali vam se ne usude priznati

Image
HOROSKOP U TRI RIJEČI: /

Saznajte kako vas vide drugi, ali vam se ne usude priznati

OVAN

Ratnik, mora biti prvi u svemu, sklon igrama i spletkama, kolerik. Voli žene (odnosno muškarce), ali kao seksualne objekte i poslije "obavljenog" ih često jednostavno odbaci. Jak ekonomist i većinom radi dobro plaćen posao. Mane: U svemu je prvi. Jedino nije prvi koji će prihvatiti šalu na vlastiti račun.

BIK

Voli jesti, piti i spavati. Uz to (tako kažu) i seks. Temperamentan, diplomat, tvrdoglav, lijen – osim ako nije u pitanju dobro plaćen posao koji će mu omogućiti da više jede spava i pije. Materijalist, često uspješan u politici i vojnim djelatnostima, ali i u ekonomiji. Mecena za umjetnost, a priča se da i Bikovi imaju talent nešto sami stvoriti.

Mane: Ako ovaj tekst čita navečer, vjerojatno već vidi duplo. Ako čita u bilo koje drugo doba dana, vjerojatno jede.

BLIZANCI

Osobe „pola-pola“. Koliko imaju dobrih, toliko imaju i loših osobina. A nikad ne znate na koju će ih stranu prebaciti. Privlačni ali hladni, inteligentni ali neemotivni, samokritični ali vole pljuvati i po drugima. Kontradiktoran, dualan znak koji danas tvrdi jedno, sutra drugo.

Mane: Rekli bi, samo ne znamo koja od njegovih višestrukih osobnosti trenutno vlada.

RAK

Vodeni znak koji je promjenjivog raspoloženja, koji se pronalazi u skoro svakoj profesiji ali mu treba vremena da se odluči za samo jednu. Ako to ne učini na vrijeme, lako može postati socijalni slučaj. Jer naravno, skloniji je samosažalijevanju nego tome da nešto napravi. S druge strane, može postati "pun k'o brod" ako se pronađe u poslu. Inače je dobar domaćin, blagog ponašanja, emotivan i hipersenzibilan. Nevjerojatno lako se uvrijedi, ali to ne pokazuje. Nego će se duriti i raditi drame.

Mane: Što god napišemo, Rakovi će nam pamtiti do kraja života... možda bolje ne

LAV

Nijedan Lav ili Ovan nije daleko dogurao u životu, a da su ga ljudi voljeli. Diktator, ne priznaje svoje greške, uvijek je u pravu, miran ako je nadjačan ili se nalazi u okolini koja je intelektualno (ili u nekom drugom polju) superiorna. Može biti diplomat ali rijetko. Ako ima moć, okolina je nastradala. Najbolje ga je nahraniti i dati mu njegov prostor da ne bi tiranizirao okolinu.

Mane: Centar svijeta, najljepši najbolji, naj... ( ne usudimo se tvrditi drugačije)

DEVICA

Dobra u skoro svemu što radi, samokritična, ponekad svojeglava. Pedantna do bola. Analitičan, materijalist kao i Bik, promjenjive naravi, dobroćudna i impulzivna. Ako prenagli, zna upropastiti situaciju pa zove prijatelje da ga spase. S druge strane, ima boemsku crtu što podrazumijeva kartanje, alkohol i svakojaki seks.

Mane: Za svaku grešku koju bismo napisali, Djevice bi nama našle njih sto.

VAGA

Jedini zračni znak s iskrenim emocijama, ali prilično nesređen. Skloni su lijepim i rijetkim stvarima, rođeni su esteti, što znači da znaju dizati kredite za obnovu garderobe. Vage nisu opterećene konzervativnim shvaćanjem ljubavi. Ako to spojimo s neodlučnošću po kojoj su zloglasne, varanje im nije strani

Mane: Ne znaju što hoće – ni u životu ni danas za večeru. Ili možda znaju. Ili možda ipak ne.

ŠKORPION

Depresivan i jako misteriozan znak. A iza mračne maske krije se - još mračnija osobnost. Često se krije navuče lice šaljivdžije, uspješan je u poslovima koji zahtijevaju dinamiku – marketing, profesionalni vozač, promoter itd. Jako ljubomoran, impulzivan i osvetoljubiv. Skloni su uništavanju i drugih i sebe; ne postoji znak koji je skloniji alkoholu pa i težim stvarima.

Mane: Rekli bismo ali nas je strah da nam neki Škorpion za pet godina zapali redakciju.

STRIJELAC

Filozofi, ludi vozači, često kockari i hazarderi. Oni se vole smatrati pustolovima slobodnog uma. Ostali ih smatraju vjetropirima (da se izrazimo pristojno) koji ne mare za elementarne uzuse društva. Neće posustati, niti priznati da su pogriješili. Njihova uglavnom mora biti posljednja, makar znaju i mudro šutjeti. Ne vole stege i konzervativizam, otvoreni su maksimalno i skloni debatama. S njima se može surađivati. Mana: Ne drži ih mjesto. Ni norme pa čak niti elementarna pristojnost

JARAC

Materijalisti, koji znaju biti radoholičari. Ne kao marljivi su nego kao ovisni su poslu, a sve oko sebe gore od goniča robova. Cinizam i bahatost im nisu strani, a nekad znaju i tuđe uspjehe pripisati sebi. Prihvaćaju jedino "betonske" dokaze o bilo čemu.

Mane: Vjerojatno su prezaposleni da ovo čitaju.

VODENJAK

Promjenjive naravi, jako pametni, ponekad skoro genijalni, prilično svestrani, ali jako površnih emocija (iako oni naravno misle da su to najdublji osjećaji na svijetu). Dobri prijatelji, ali zbog iskrenosti i otvorenosti ponekad znaju nehotično povrijediti druge. . Vole da se šale, ali su i humani. No ovi nevjerojatni altruisti često znaju zanemariti obitelj prijatelje pa i sebe, kako bi spašavali preslatko štene ili posvetili očuvanju ugroženog divljeg kukurijeka. Za sebe nikad neće reći da su skloni varanju, no njihova definicija vjernosti je malo drugačija. Orgije im uopće nisu mrske, kao niti fetiši.

Mana: Toliko su uporni da nas čudi ako su došli čak do ovdje

RIBE

Astrolozi kažu kako su svi znakovi su objedinjeni u ovom znaku. Ribe kažu kako nose svu patnju svih znakova. Zbog toga što žive u nepravednom, okrutnom svijetu, Ribe se često utapaju u nostalgiji. Iz toga proizlazi i kriza identiteta, povučenost, otuđenost... Njihovo maštarenje može ih odvesti u genijalnost pa postaju nenadmašni umjetnici, psiholozi.... No može ih odvesti i u ludost.

Mane: Ne bismo htjeli biti toliko okrutni da kažemo nešto loše o Ribicama.

Play ponuda
Play ponuda