Play ponuda

Slavni Jarčevi

shimmer fallback

Disciplinirani, pouzdani i konvencionalni, Jarčevi izrazito cijene tradicionalne vrijednosti i obitelj.

22.12.2010.
13:05
Play ponuda

Izuzetno su uporni, realni i imaju vrlo visoke kriterije, pa iako teško pokazuju osjećaje, u njima se kriju jake i duboke emocije.

Samuel L. Jackson21. prosinca 1948. Washington (SAD)

Ovaj karizmatični glumac, ambiciozni i samodisciplinirani Jarac, u svom znaku ima četiri planeta – Sunce, Veneru, Merkur i Jupiter, što se očituje u njegovom napornom radu i posvećenosti glumi. Igrao je u preko 100 filmova, uključujući naslove poput Goodfellas, Jurski park, Pulp Fiction, Zmije u avionu te u trilogiji Star Wars, što mu je priskrbilo titulu jednog od najuspješnijih glumaca svih vremena. Tijekom karijere osvojio je ogroman broj nagrada, ali čak i danas, Samuel je povučen, rezerviran i kontemplativan čovjek koji rijetko stane i uživa u svojoj slavi.

Dolly Parton19. siječnja 1946. Sevierville, Tennessee (SAD)

Dolly je poznata po svojim pjevačkim sposobnostima, kao tekstopisac, po glumačkom umijeću te kao filantrop povezan s country-glazbom. Zahvaljujući Suncu u Jarcu, njezina energija i ambicije su izrazito jaki, a u gotovo pet desetljeća, koliko traje njezina karijera, i dalje je jedna od najuspješnijih umjetnica u povijesti country-glazbe. Ne možete zapravo govoriti o Dolly, a da ne spomenete njezinu figuru, koju krase bujne grudi, ali ona je dokazala da može ponuditi puno više od onoga što se može vidjeti okom.

Jim Carrey17. siječnja 1962. Newmarket, Ontario (Kanada)

Kanadski glumac i komičar karijeru je započeo u komediji Living Color, nakon čega slijede uloge u urnebesnim i ultrapopularnim filmovima Ace Ventura, Maska, Bruce Almighty, Lažljivac te Ja, ja i Irena. Sunce u Jarcu čini ga izuzetno posvećenim onome što radi, dok mu Mjesec u Blizancima daje mogućnost da odigra raznovrsne uloge, u filmovima poput Truman Show i Vječni sjaj nepobjedivog uma, koji su svijetle točke njegovog impresivnog životopisa.

Kate Moss16. siječnja 1974. Addiscombe, Surrey (Engleska)

Kate ima jedno od najprepoznatljivijih lica na svijetu, i to s dobrim razlogom – tijekom uspješne manekenske karijere, pojavila se na preko 300 naslovnica. Iako je neobično niska za manekenku, ambiciozna strana Jarca nije dopustila da joj to bude prepreka na putu do uspjeha. Njezina reputacija party-djevojke savršeno se uklapa u 'profil' osobe koja ima tri aspekta u buntovničkom Vodenjaku, iako ona sama želi da okolina vidi u njoj puno više od vanjštine.

Play ponuda
Play ponuda