PUTOVANJE PO HOROSKOPU: / Koji znak mora nositi dva punjača za mobitel, a koji stalno brine da je nešto zaboravio?

Image

Evo što kaže horoskop – kakav kufer biraju znakovi Zodijaka, što obavezno nose sa sobom na putovanje i što od svog odmora očekuju.

7.8.2016.
7:00
Play logo

Ovan

Ovan će odabrati crveni kufer. Mora biti upadljiv, ali i da je bolje kvalitete jer se Ovan bahati i ne pazi puno na stvari. Čak i manji kufer u koji mogu stati sve sitnice koje je Ovan zamislio ponijeti na put je ponekad dovoljan.

Brzo se spakira i ne voli neki veliki teret. Kufer Ovna mora sadržavati, osim odjeće i kozmetike, šešir, tablete za glavu, naočale za sunce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Ljudi rođeni u ovom znaku će odabrati roza ili zelenu prtljagu. Vole kada sve lijepo izgleda, a žena Bik može odabrati cvijetnu varijantu. Bitno je da je u pola prtljage kozmetika, iako neke stvari neće ni koristiti.

Nakit je također važan i bez njega ne ide nigdje. Za svaki slučaj, tu je neki šal, ali i omiljena hrana, slatkiši bez kojih Bik ne može.

Image
PAZITE ŠTO VAM RADE IZA LEĐA: /

Horoskop otkriva je li vaš muškarac vjeran

Image
PAZITE ŠTO VAM RADE IZA LEĐA: /

Horoskop otkriva je li vaš muškarac vjeran

Blizanci

Blizanci će odabrati crno-bijeli ili narančasti kufer. Ako neki znak sa sobom nosi gomilu novina i knjiga, to su onda Blizanci. Njima nikad dosta stvari za čitanje. Olovke i papiri, poneka bilježnica ili rokovnik su gotovo obavezni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni uvijek provjere dokumente i sa sobom nose kopije u slučaju da se nešto izgubi. Oni će obavezno ponijeti i dva punjača za telefon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Rak će uglavnom uzeti plavu prtljagu. Voli imati što veći kufer jer sa sobom nosi gomilu stvari, pakira i što mu treba i što ne treba. Od stvari koje ima u koferu polovicu neće obući, ali je bitno da je nosi sa sobom.

Ovaj znak sa sobom nosi kremice, pomadice, stvari za spavanje, vodu, razne sokove, ali i neke stvari zbog kojih će se osjećati kao kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu je dovoljno teško što mora putovati i stalno brine da je nešto zaboravio.

Lav

Lav će kupiti skuplji kufer, po mogućnosti bordo ili crveni. Bitno je da u njega može svašta stati, da ne ostane bez stvari koje će mu značiti da bi na odmoru imao isti tretman kao da je kod kuće. Može da se dogoditi da ponese fen ili peglu za kosu, ako je u pitanju Lavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voli uživati, voli luksuz, tako da se može najviše živcirati ako ne ponese dovoljno novca, ali ipak ostavit će mjesta za stvari koje tek treba kupiti. Nekad se dogodi da zagubi stvari pa onda na putovanju kupuje nove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica

Djevica će uzeti više manjih kufera u koje može sve lijepo organizirati. NŽivcira se ako joj nešto usfali. Pazi gdje joj stoje dokumenti, lijekovi, ne voli kupovati previše novih stvari, ali voli ima podijeljenu odjeću za plažu, grad, i da je sve to uredno složeno, a tako će biti i u povratku.

Glačalo će obavezno ponijeti, ali će se raspitati hoće li u tom smještaju imati sve što je potrebno da se osjeća sigurno i udobno.

Vaga

Izabrat će sivi ili roza kufer, možda i oba jer Vaga uglavnom nosi dva kufra. Ona napravi popis prije nego što se počne pakirati i sve dobro organizira. Sredstva za kozmetiku su najbitnija. Voli sve rasporediti na jednake dijelove, obavezno nosi slatkiše jer uvijek razmišlja o tome da na putovanju neće moći nabaviti sve što joj je potrebno. Drži se svojih navika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion

Odabrat će crni, bordo ili tamno ljubičasti kufer. Škorpion ne nosi puno stvari, samo ono što je neophodno. Ne živcira se previše oko putovanja, bitno je da ima dovoljno novca za nekoliko dana, ali uglavnom skrati putovanje ako se unervozi. Ne može se lako prilagoditi novim uvjetima, ali se i ne trudi. Bitno je da sa sobom ima odjeću, osnovnu kozmetiku i to je sasvim dovoljno.

Image
OVO LJETO NE PUŠTAJTE IH IZ VIDA: /

Ova tri znaka varaju čim im se pruži najmanja šansa

Strijelac

Strijelac će ponijeti više kufera. Odabrat će tamnoplavi ili ljubičasti, a u njih će spakirati sve i svašta. Živcira se ako mu nije sve pri ruci - laptop ili telefon, punjači, a i internet je jako bitan.

Strijelac se ne isključuje iz svijeta kad ide na odmor. Za njega odmor nije izolacija, već samo ljenčarenje. Ali i to mu teško pada, unervozi se, pa mijenja mjesta za putovanje dok ne nađe odgovarajuće. Voli se vidjeti s prijateljima za odmor pa su mu i kraća putovanja zabavna. Lako se oraspoloži i zadovolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac

Jarac će odabrati kufer smeđe boje. Ne voli nositi puno stvari, samo najpotrebnije. Točno izračuna što mu je potrebno za koliko dana. Ne opterećuje se nekim skupim stvarima da bi ih nosio na odmor, već zna gdje ide i što je bitno. Uvijek ima rezervnu garderobu u slučaju da zahladi. Jarac ne nosi puno stvari jer voli kupiti dosta suvenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZODIJAK OTKRIVA ŠTO ŽENE ŽELE U KREVETU: /

Djevice, Djevice, od vas se ovome stvarno nismo nadali!

Vodenjak

Vodenjak će odabrati kufer sive, plave ili ljubičaste boje. Mora ponijeti svu tehniku koja mu je potrebna, da ne bi bio "odsiječen" od svijeta. Zbog toga je sasvim sigurno da će, uz kufer, ponijeti i jednu manju torbu, samo za sve "spravice" koje nosi na putovanje.

Uglavnom putuje s prijateljima pa se lako organizira. Osobe rođene u ovom znaku ne vole budu "izolirane", na putovanjima vole upoznati nove ljude, a kupuju i dosta poklona za prijatelje.

Ribe

Ribe će odabrati plavi ili zeleni kufer. One će spakirati najviše cipela i čarapa od svih znakova. Gdje god da idu moraju naći bazen jer će više od pola kufera biti napunjeno stvarima za kupanje i kozmetikom.

Play logo

Ribe nisu pretjerano zahtjevne, bitno je, gdje god da idu, da mogu spavati po cijeli dan i da im je smeštaj udoban. Sve što su zaboravile, a sigurno nešto jesu, mogu kupiti naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo