LJUBAVNI HOROSKOP / Pogledajmo što kaže prognoza za vikend, koje to znakove očekuje sunčano s učestalim napadajima hornitisa

Image
Izvor: Shutterstock

S Venerom i Uranom u kvadratu osjećamo potrebu za promjenom klasičnih obrazaca u kulturi, ljubavi i spolnosti

13.1.2023.
15:13
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon razdoblja retrogradnosti i stacioniranosti, Mars u Blizancima iznova je u direktnom hodu. Postajemo pronicljiviji i nišanimo preciznije! Ovo kretanje u prostoru Marsa jednako je kretanju misli u umu – a kretanje misli je vrijeme.

Tri načina kretanja planeta odgovaraju trima stanjima vremena: budućnosti (direktno kretanje), prošlosti (retrogradno kretanje) i sadašnjosti (stacioniranost).

Ovo kretanje je ono koje definira naš život. Mars je utjelovljenje životnog dinamizma, strasti i želje da se stvari promjene. Bez Marsa bi život bio potpuno statična pojava. On je taj koji stvari istjeruje na čistac.

S Marsom i (retrogradnim) Merkurom u inkonjunkciji, razmišljamo na jedan način, ali djelujemo na posve drugačiji, te na kraju ne napravimo ono što smo govorili. Naravno da to drugima izuzetno smeta. Savjete bacamo u vjetar!

Prije nego smo i svjesni, već s nekim ukrštamo mačeve ili se prebrzo u nešto upuštamo. To očigledno ne pomaže našim osobnim odnosima.

S Venerom i Uranom u kvadratu osjećamo potrebu za promjenom klasičnih obrazaca u kulturi, ljubavi i spolnosti.

Ovaj aspekt (kič i neukus) strastveno pali ekstravagantne egzibicioniste svih boja kože. Izgledni su problemi u emocionalnom životu – od veza koje ne mogu uspjeti ni prije braka, a posebno ne u braku, pa do voljnih i nevoljnih prekida trudnoće.

Ovan

Ovčice se nevaljalo upuštaju u ljubavne pustolovine. Prebrzo vozite i zbog svojih odluka dolazite u opasne situacije. I vaše misli 'ubijaju' druge. Savjete partnera bacate u vjetar. Kad spozna da 'seksi radionice' obavljate ilegalno, njemu iza leđa, ugledat ćete vraga!

Bik

Bikovima i Bikicama život se primarno vrti oko novaca i imovine, i sve ostale sfere i dimenzije bivstvovanja od sekundarnog su im značaja. Što ako iskočite iz uobičajenih ljubavnih tračnica i zagledate se u osobu istoga spola? Vaša eros (r)evolucija je u tijeku.

Blizanci

Zajahali ste vaš originalni (prepravljeni i nabrijani) motorkotač, i putujete tamo gdje vas srce odvede. Brzina vam je u krvi. Adrenalinski ste freak, još od mjeseca kolovoza prošle godine. Blizanke su vižljaste zmije brzice. Grizu i ujedaju, ne puštaju otrov - nježno dave!

Rak

Rakovi već danima unatrag mjesečare, hodaju po limenom krovu kuće u kojoj obitavaju, i prijeti im 'hladan tuš' - iznenadno buđenje iz snoviđenja. Život u oblacima je vrlo opasan, i to specijalno za vas – meka, ranjiva, 'lunarno orbitalna' seksi stvorenja.

Lav

Lavovi su napaljeni za poludit, a s Lavicama stvari stoje još i gore. U strastveno grozničavoj potjeri za srodnom dušom, neslavno ste pregorili, i niste to ni primjetili. Mlijunaš(ica) čeka na vas! Stiže vam karmička nagrada. Od silne sreće, sline će vam kroz nos iscuriti.

Djevica

Milostive Djevice detaljno analitično kopaju po vlastitoj ljubavnoj prošlosti, i sadašnjost im bježi iz vidokruga. Odmrsite 'mentalni čvor' u vašoj glavi. On je prošlost. U vaše intimne vode uplovljava novi dečko, stručnjak velemajstor za svašta nešto. I za seksss!

Vaga

Zanosno izgledate, i na vaš šarm malo tko je imun. Nakon silnog vaganja, suzit ćete širi izbor, i koncentrirati pažnju na 'gorak limun' – onoga koji vas (navodno) nedoživljava. Ne dajte se navesti na (pre)tanki led. Navedeni sretnik vas obožava, luduje za vama!!!

Škorpion

Prepotentne i arogantne Škorpionke nisu idealan 'materijal' za ljubavni suživot. Možda vas spusti na zemlju samopouzdani muškarac Jarac. Potreban vam je 'žilavi krkan', jer prezirete slabiće. U krevetu vam je sve pet, a s(p)retni ste i u ostatku spektra življenja.

Strijelac

Obuzeo vas je vrtlog slijepe strasti, i teško k sebi dolazite. Neartikulirano maštate o ljubavi, i u stvarnosti ste daleko od ostvarenja snova. Ipak, stvari se preokreću nas bolje, i vidite svjetlo na kraju tunela. Manje razdražljivosti i ljutnje, više nježnosti i maženja…

Jarac

Starim Jarcima uletavaju mlade cure. Imate novaca, na visokom ste položaju, vozite skupe auteke, markantno izgledate, i mladosti je privlačna vaša brendirana uspješnost. I Jarice su dobrostojeće. Utrenirane i pohotne, stvorene su za maratonske seksi igrice.

Vodenjak

Sve vam ide od ruke. I vaši najrevolucionarniji prohtjevi imaju prolaz. Možda nagonski bezglavo uletite u skandalozni odnos, koji će vam narušiti reputaciju. Ne zanima vas što drugi misle o vama? Prekrasno, onda nastavite istim stilom, do vanbračnog zaćeća.

Ribe

Ribice su spontano zaigrane, i jedino ih muče i proganjaju griješne misli. Izmolite koji Očenaš, uredno platite vašem župniku za oprost grijeha, i opet nastavljate sve po starom? Nešto ne štima. Netko nekoga vara i obmanjuje. Stvoritelj vas, ili vi Stvoritelja.