Play ponuda

OVNOVI SU NAJBOLJI 10 / razloga zašto su Ovnovi apsolutno najzabavniji ljudi u svemiru

shimmer fallback

Neprestano birate krive ljude za ljubavne partnere i/ili prijatelje? Vrijeme je da pogledate u zvijezde. Ovnovi su prvi horoskopski znak koji bi vam trebao pasti na pamet.

25.3.2015.
14:58
Play ponuda

Avanturisti su

Ne znate kud' bi sami sa sobom za vikend? Samo nazovite Ovna i on će vam sigurno predložiti nešto novo, otkačeno i avanturistički. Ovnovi i avantura uvijek dolaze u paketu, oni su sposobni običan obiteljski roštilj pretvoriti u ludi tulum. Iako se ova njihova osobina možda smatra užasno zabavnom, s vremenom može postati štetna za zdravlje. Naime, oni su uvijek u potrazi za uzbuđenjem i avanturom što s vremenom ulazi u sve aspekte njegova života te rezultira stvaranjem ogromnog pritiska.

Zrače pozitivnom energijom

Ovnovi su po prirodi pozitivne duše. Takva im energija pomaže da s lakoćom prolaze i kroz najzeže životne situacije, a za njih gotovo nikada ništa nije neobično. Ipak, postoji i druga strana - kada se stvari izjalove i iskoče iz plana Ovnovi se jako uzrujaju i postanu depresivni te, najčešće, krive sebe što nešto nije pošlo po planu.

Optimistični su

Većina Ovnova zna kako uspješno balansirati između ohrabrujućeg i pretjeranog optimizma. Ta njihova sposobnost uvelike pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade u najgorim situacijama. Loša je stvar što toliki optimizam Ovan ne zna primijeniti i na sebe.

Odani su

Ovnovi nikada nećete iznevjeriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani stoga u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer to neće dobro završiti. Ipak, Ovnove pretjerana odanost može koštati i to an način da predugo ostaju u ljubavnoj vezi ili na poslu jer jednostavno osjećaju potrebu biti lojalni do kraja.

Iskreni su

Ovnovi nikada ne lažu, iz jednostavnog razloga - jer ne znaju kako! Jedino kada govore istinu jest u situacijama u kojima ne mogu odbiti drugu osobu, jer znaju da bi je mogli povrijediti. No, čak i tada oni će pripaziti da ne povrijede vaše osjećaje. Ako ste prijatelj Ovnu ne morate se brinuti da će vas ugnjaviti kukanjem ili se neprestano oko nečeg žaliti. Oni to nikada ne čine.

Neovisni su

Nema šanse da vas Ovan nazove u tri ujutro i traži vas da prespava u vašem stanu. Oni su potpuno neovisni i znaju se brinuti sami za sebe. To također znači da gotovo nikada neće potražiti pomoć, čak i prijeko potrebnim situacijama. Stoga, s Ovnovima budite strpljivi i nekoliko im puta ponudite pomoć, prije nego li je prihvate.

Pouzdani su

Nije lako pronaći nekoga s kim možete podijeliti svoje najdublje i najcrnije tajne te mu otkriti i lozinku svog pametnog telefona. No, biti pouzdan, prirodna je osobina Ovna. Oni podrazumijevaju da će se njihovi ljubavnici i prijatelji prema njima odnositi jednako kako se i oni ponašaju prema njima.

Velikodušni su prema drugima, ali škrti prema sebi

Ovnovi su pažljivi s novcem što ih čini dobrim štedišama. To ne znači da su škrti. Naprotiv, oni će uvijek rado prijateljima i obitelji posuditi novac, stvari, slobodno vrijeme... No, puno se bolje osjećaju kada daju poklon, nego ga primaju. Ovnovi neće uopće razmišljati o novcu kada će ga trošiti na svoje voljene, ali prije nego sebi nešto kupe dvaput će razmisliti.

Ambiciozni su

S obzirom na to da Ovnovi uvijek teže ka' višem njihov entuzijazam može postati zarazan. Oni uvijek teže ka tome da idu prema naprijed i uvijek se moraju kretati. Prevelika ambicija, doduše, može ostaviti traga na njihovom zdravlju.

Ovnovi su kombinacija gore navedenih osobina

Kada pomiješate sve ove osobine shvatit ćete da je Ovan prijatelj za cijeli život. Jednom kada vam se Ovan 'uvuče pod kožu' tamo će ostati za cijeli život.

Play ponuda
Play ponuda