NAJVEĆI PRELJUBNICI ZODIJAKA: / Ovi znakovi vrlo bi vam lako mogli slomiti srce

Image
Foto: Flickr

Kažu da ljubav ne bira i da ne možete utjecati na to u koga ćete se zaljubiti, no oni koji vjeruju u astrologiju ipak bi trebali voditi računa o horoskopskom znaku svoga partnera.

27.8.2015.
7:30
Flickr
Play logo

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i pretjerane želje da ostave dobar dojam, Vage se vrlo lako upuštaju u flert. Vrlo su strastvene, ali istovremeno i nerealne pa maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu. Zbog toga su često nezadovoljne trenutnom vezom, a u kombinaciji sa sklonošću da lako padaju na komplimente, posljedice mogu biti vrlo neugodne.

Ovan

Ovaj vatreni znak poznat je po izraženom temperamentu i 'kratkom fitilju'. Ovnovi su također poznati kao strastveni ljubavnici kojem je seks vrlo važan. Brak ih rijetko kada smiri - upravo suprotno: ovnovi se u braku osjećaju kao u zatvoru. Vrlo se lako upuštaju u afere jer im libido 'divlja' i skloni su tražiti seksualno zadovoljstvo u novim partnerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac

Play logo

Još jedan vatreni znak koji ne može zamisliti život bez seksa. Strijelci su poznati preljubnici, ali ne varaju zbog emocija nego isključivo vođeni požudom. Oni ne gledaju na nevjeru kao na nemoralan čin, već kao na sport. Osobe rođene u znaku Strijelca najčešće mnogo pažnje pridaju vlastitom izgledu, a poznati su po svom šarmu kojem rijetko tko može odoljeti.

B92/Webcafe.hr

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo