Play ponuda

NAJVEĆI POŠTENJACI HOROSKOPA: / U ova tri znaka nikada ne trebate sumnjati

Image
Foto: Thinkstock

Ljudi rođeni u ovim trima horoskopskim znakovima su dobronamjerni poštenjaci. To su one osobe koje će se munjevito zacrvenjeti čim samo i pokušaju slagati.

3.7.2016.
7:00
Thinkstock
Play ponuda

Ovan

Veseli izraz na njegovu licu ne mora ništa značiti, isto kao i činjenica da izgleda vrlo mlado u svojim zrelim godinama.

Ako je to muškarac, njegov prodorni pogled će izazvati jezu, jer on izgleda nekako opasno. S druge strane, izgleda kao netko za koga nikad ne znate što mu je na pameti.

Žena Ovan toliko impresionira svojim kontroverznim stavom da to jednostavno možete vidjeti na njezinu licu.

Image
KLONITE GA SE U ŠIROKOM LUKU: /

Evo s kojim znakom Zodijaka su svađe i sukobi neizbježni

Image
KLONITE GA SE U ŠIROKOM LUKU: /

Evo s kojim znakom Zodijaka su svađe i sukobi neizbježni

Bik

On je tako opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodorni pogled može vas oboriti s nogu.

Izraz na njegovu licu izgleda kao da vam želi reći da ste s njim zaštićeni i zato vas ne treba zavarati boemska atmosfera koja proizlazi iz njegova zanosnog izgleda. Jer kada Bik govori, više od boje očiju govori ton njegova glasa, tako umirujući da se s njim osjećate razmaženo i sigurno kao malo dijete.

Image
NJIH MORATE BAREM JEDNOM ZAJAHATI! /

Ovi muškarci su najbolji ljubavnici zodijaka

Vaga

"Ja balansiram" je ključna rečenica za ovaj znak. Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu.

Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi biti sam. Na sve moguće načine će se truditi izbjeći svađu i laž. Uvijek je tu kao prijatelj i ako vas pokuša slagati, vrlo brzo će izdati samog sebe, jer ima izraženu grižnju savjesti.

Play ponuda
Play ponuda