Play ponuda

Moćni, ćudljivi i nepopustljivi vladari

shimmer fallback

Strastveni, uporni i teško zaljubljivi. Privlačni, seksualno jako aktivni, posebnu pažnju pridaju izgledu posebice partnera.

22.7.2011.
15:12
Play ponuda

Jennifer Lopez 24. srpnja 1969. Bronx, New York, SAD

španjolsko izdanje magazina People, proglasio ju je za jednu od 100 najutjecanijih Hispanaca, a Jennifer Lynn Lopez definitvno ima tu zvjezdanu snagu. Znana i kao J.Lo, iskazala se ne samo kao pjevačica, već i kao glumica (iako joj niti jedan njezin film nije donio akademsku nagradu), plesačica, glazbena producentica i modna dizajnerica. Njezinu kreativnost i maštovitost podržava Mjesec u Strijelcu. Ipak, Sunce u Merkuru otkriva njenu zahtjevnu i pomalo razmaženu stranu. Teško pristaje na kompromise, prilagođavanje joj nije u prirodi, a ono što želi, ukoliko sama ne ostvari, zahtjeva od drugih.

Sean Penn 17. kolovoza 1960. Santa Monica, Kalifornija, SAD

Sean Justin Penn, američki filmski glumac i redatelj, dobitnik Oscara za najbolju glavnu ulogu. Najpoznatiji je po ulogama žestokih, često nesimpatičnih likova bez smisla za humor. Poznati politički aktivist, samouvjeren, uporan Lav koji nimalo ne bježi od reflektora što dokazuje Sunce u Lavu. Merkur, planet koji utječe na komunikacijska pitanja također je u Lavu što pokazuje da je Penn nepobjedivi šampion u govorništvu, a pogotovo kad se radi o stvarima u koje duboko vjeruje. Njegov Mjesec je u samozatajnom i osjetljivom Raku, što otkriva njegovu nježnu, ali ćudljivu stranu.

Madonna 16. kolovoza 1958. Bay City, Michigan, SAD

Kraljica popa, Madonna Louise Ciccone definitivno je odrasla. Ipak, tipična osobina Lava da pokaže što to ima i čime se može pohvaliti bez obzira na dob, još nije izblijedila. Dva dodatna aspekta u znaku Lava, Venera i Uran otkrivaju kako će kao prava Lavica biti jako zahtjevna kad je ljubav u pitanju, s dozom buntovničkog stava. Jaka, uporna i nepokolebljiva, Madonna je Lavica koja brani ono što voli i dobiva ono što želi, bez ustezanja, odgode ili posrtanja. Ali njezin Mjesec u praktičnoj Djevici pokazuje kako se uvijek oslanja na unutarnju snagu i stalnu pokretačku silu.

Woody Harrelson 23. srpnja, 1961. Midland, Texas, SAD

Večina ljudi poznaje Woodyja po ulozi simpatičnog konobara u seriji Kafić Uzdravlje. Od tada do danas, Woodrick Tracy Harrelson dokazao se u glumačkom svijetu kao ikona, a njegovoj šarmantnosti teško su odoljevali i muškarci i žene. Otvorio je bar, sudjeluje u raznim akcijama za legalizaciju marihuane, te je aktivan na području zaštite okoliša. Sunce u Lavu otovreno pokazuje njegovu aroganciju i neugodnu stranu, dok Mjesec u Strijelcu otkriva njegovu prijateljski nastrojenu stranu i pristupačnost.

Još astrotema: arti-201106280522006 arti-201105250346006 arti-201104280225006 arti-201102080661006

Play ponuda
Play ponuda