Play ponuda

Mjesečeve mijene - studeni

shimmer fallback

U ovim teškim financijskim vremenima, mlad Mjesec će nam donijeti neke nove ideje i načine pomoću kojih ćemo staviti svoje svakodnevne životne troškove pod bolju kontrolu.

3.11.2010.
13:26
Play ponuda

Razigrani i razgovorljivi Pun mjesec u Blizancima, donosi nam pomalo sklizak teren po pitanju tajni – ako vam se netko povjeri sa svojom teškom životnom situacijom, pokušajte je zadržati isključivo za sebe. Indiskrecija ili širenje informacija o tuđim životima i nije baš najbolji izbor...

STUDENI 2010. MLAD MJESEC U ŠKORPIONU, 06.11.2010.

Ovog mladog mjeseca možete se lakše prilagoditi rezanju troškova, štednji i restrikcijama. Neke osobe mogle bi vam povjeriti svoje tajne, a neki od nas će imati čudne snove i još čudnije osjećaje.

Globalno promatrajući, ovo je odličan period za postavljanje financijske konstrukcije ispočetka i nanovo. Zaboravite ono što ste do sada planirali i pripremite novi načni financijskog poslovanja.

Ujedno, ukoliko niste toliko okrenuti novcu, ovaj mlad Mjesec je odličan za istraživanje one pomalo tajnovite i skrovite i tajnovite erotske strane, koju svi nosimo u sebi. Praktična strana ovog mjeseca donosi čišćenje i izbacivanje sveg onog što vam u životu ne treba. Vodenjaci i Lavovi će možda konačno zauzeti stav i razriješiti neke odnose.

PUN MJESEC U BLIZANCIMA, 21.11.2010.

Pun mjesec u Blizancima, može donijeti zračnim znacima, ali i onima koji imaju više naglašenih zračnih znakova u astrološkoj karti, veću dozu indiskrecije! Pripazite kome i što govorite, a tuđe tajne čvrsto čuvajte.

S ovim položajem Mjesec naglašava temu vlastite koristi, naročito po pitanju partnerstva kao i načina na koji komuniciramo. Zapamtite, da dok pišete kraće poruke ili tekstove, možete imati problem jer bi htjeli pisati eseje, no isto tako ono što je kraće napisano, lakše je i pamtiti.

Ponekad pretjerano razglabanje i pisanje, ne donosi ništa drugo do nepotrebnog trošenja vremena, a može i smanjiti razumijevanje. Ovo je odlično vrijeme za ostavljanje loših navika.

Play ponuda
Play ponuda