Play ponuda

MI SMO V / AGE A ovo je 11 stvari koje moraš znati ako se želiš spetljati s nama

shimmer fallback

Opće je poznato da su Vage skladne, ugodne i veoma stabilne osobe. No, ako zagrebemo ispod površine, pronaći ćemo drugu stranu Vaga koja nije nimalo divna.

23.3.2015.
13:26
Play ponuda

Čudne su

Vage rođene između 4. i 13. listopada su veoma čudne. Ponekad dok govore iz njihova usta izlaze čudni zvukovi, ponekad izmisle ludi ples koji demonstriraju u kuhinji... koliko god njihova neobičnost bila ekstremna, ona postoji i ne vodi nikuda.

Užasno su neodlučne

Nebitno radi li se o velikoj odluci poput one - prihvatiti posao ili ne, ili treba odlučiti hoće li večerati ribu ili piletinu, za Vage to predstavlja pitanje života ili smrti. One će sastaviti listu za i protiv i na posljetku dobro odvagnuti koja je odluka ispravna. A kada konačno donesu odluku, vrlo će vjerojatno provesti ostatak života preispitujući se kako bi bilo da su donijeli drugačiju odluku.

Mirotvorci su

Sve bi se Vage trebale prijaviti na izbor ljepote jer, dragi naši, Vage sve što žele je mir u svijetu! Vage će vas uvijek natjerati da i u svom najvećem neprijatelju pronađete ono dobro, a ako se naše u situaciji da su njezini prijatelji u svađi, učinit će sve da ih pomiri.

Imaju problem s obijanjem

Iako imaju pretrpan tjedni raspored Vage će bez imalo pogovora odraditi poslovni projekt, obavljati obiteljske obveze i pomoći prijatelju, a kasnije će psovati. I nemojte sada, kada ovo znate, iskorištavati Vage jer, vas one neće znati odbiti.

Ljubomorne su

Osim što su ljubomorne, Vage strahuju da će nešto propustiti. Vage žele imati uvid u sve, u svakom trenutku. Tako kada se nađu pred dilemom - otići negdje ili ne - uvijek se u njima probudi strah da će nešto propustiti. Tako kada ne posjete koncert, izložbu ili se ne pojave na najboljem tulum u gradu o kojem svi pričaju, Vage će se 'žive pojesti'.

Šarmantne su i kokete

Iako rijetko tko može odoljeti njihovom šarmu, ne morate brinuti Vage vas nikada neće prevariti. One su vjerne i odane.

Trebaju vrijeme za punjenje baterija

Neki će možda reći da su Vage lijenčine no, prava je istina da one s vremena na vrijeme trebaju vremena za sebe kako bi napunile baterije i spremile se za daljnju avanturu i zabavu. Čak i ako to podrazumijeva ostanak kući u petak navečer ili popodnevno spavanje u subotu, morat ćete to prihvatiti.

Vole prekrasne stvari

Vage su mrvicu materijalistički nastrojene i imaju naviku redovit o šopingirati. Vage uvijek vide važnost ulaganja u kvalitetne stvari, pa i onda kada se radi o dobroj torbi ili cipelama. Ipak, s druge strane, Vage ne očekuju skupocjene darove.

Vole slušati i odlično to rade

Vage će uvijek radio saslušati ljubavne probleme prijatelja i dati im koristan savjet. One su iznimno suosjećajne i uvijek spremne pružiti emocionalnu podršku.

Vole nove izazove

Vage ne vole rutinu stoga su uvijek u utrci za novim avanturama. Jedan će dan upisati tečaj gitare, drugi dan će se pripremati za triatlon, a treći će dan učiti neki novi jezik. Čak i ako su sretne u svom privatnom životu i karijeri, Vage će uvijek tražiti nove izazove.

Obožavaju jesen

Osim romantičnog lišća, sve toplijih večeri i Noći vještica, Vage posebno uživaju u jeseni, jer tada slave svoj rođendan. Uživaju u maskiranju, rezbarenju bundeva i posebno u proslavi rođendana.

Play ponuda
Play ponuda