Play ponuda

LICE JE OTVORENA KNJIGA: / Jednostavno je razlikovati varalice od savršenih ljubavnika

Image
Foto: Screenshot

Vaš horoskopski znak može se manifestirati već i u vašem pogledu i licu. U nastavku možete saznati kako najbolje pročitati horoskopske znakove samo po izrazu lica i pogledu.

27.3.2016.
7:00
Screenshot
Play ponuda

OVAN

Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa značiti, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je muškarac, tada vas od njegova prodornog pogleda pomalo podilazi jeza jer djeluje nekako opasno. S druge strane, izgleda kao netko za koga niste baš sigurni što mu se to mota po glavi.

Žena Ovan imponira svojim polemičkim stavom koji jednostavno čitate na njenom licu.

BIK

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan. Njegov vas prodorni pogled može oboriti s nogu. Izraz njegova lica kao da vam govori da ste uz njega zaštićeni i zato vas ne treba zavarati ležerna boemština koja izbija iz njegova vragolastog ili zanosnog pogleda.

Kad Bik progovori, više od njegovih očiju govori boja njegovog glasa, tako ugodna i tako umirujuća, da se uz njega osjećate ušuškani i sigurni kao malo dijete.

BLIZANCI

I kad djeluje mladoliko, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava djelovati kao zla vještica iz priča i filmova, ipak se iza takvog imidža krije osjetljiva djevojčica koja ne želi odrasti. Priča puno, ali najmanje o sebi. Ukoliko djeluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava zaštititi svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

RAK

Njegov dječački izgled, čak i kad ima zaista lice djeteta ili mu se kosa već prorijedila, ne smiju vas zavarati. Ugodan i sramežljiv, Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled.

On plijeni iako može biti mamin sin, a Račica, tako ljubazna, lijepa, nježna i puna razumijevanja, s obrazima kao pun Mjesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a nakon toga će ona lako s vama.

Tri horoskopska znaka imat će puno ljubavnih drama u ožujku, držimo vam fige!

Image

Tri horoskopska znaka imat će puno ljubavnih drama u ožujku, držimo vam fige!

LAV

Izraz njenog lica odaje rođenu zvijezdu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimijećena, a ako je ne primijetite – i dalje će glumiti. Sva je dotjerana, a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi? Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

DEVICA

Njenim otmjenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, može se preobraziti iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lijepu frizuru, misli da je sebi uljepšala život.

Muškarcu Djevici nije važno što o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dječaka iako prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

VAGA

Izraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi pokazati drugima, odnosno njezin imidž u javnosti, bilo da je hladna plavuša kao u starim holivudskim filmovima ili zavodljiva crnka. Jako joj je stalo do izgleda zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu pridonosi i Vagina mladolikost i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

ŠKORPION

Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osjećanja pa žena Škorpion često djeluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili plavuša.

Muževni izgled muškarca Škorpiona nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ako je svjetlokos, djeluje nekako otmjenije jer njegov izraz lica odaje jaku karizmu.

Image
DOBRO OTVORI OČI: /

Ova četiri neverbalna znaka otkrit će ti vara li te i koliko dugo to traje

Image
DOBRO OTVORI OČI: /

Ova četiri neverbalna znaka otkrit će ti vara li te i koliko dugo to traje

STRIJELAC

Iako je uglavnom nasmijan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmjeno u crtama njegovog lica, bez obzira na to što često rano počinje da gubi kosu.

Iako ne djeluje toliko krhko niti nježno, žena Strijelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima ili bilo kakvom lijepom načinu na koji može pobjeći od stvarnosti.

JARAC

Njen pogled ne otkriva puno, više je ispitivački, iako zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lijepe kose ili nečeg egzotičnog u izrazu lica.

Iako muškarac Jarac djeluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama djeluje mlađe, ali rano počinje gubiti kosu.

VODENJAK

Izraz njegovog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom nije poželjno poigravati se, ma kako društvena bila, ali ipak voli biti primijećena.

Nešto intrigantno i pronicljivo u njenom pogledu čini je još zanimljivijom, nekako autentičnom i kad nije lijepa po klasičnim mjerilima. Djeluje pomalo rastreseno, a ništa joj ne može promaknuti, jer sve primjećuje, a šuti.

RIBE

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i puno govori. Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lijepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i u izgledu i u ponašanju.

Play ponuda
Play ponuda