Play ponuda

Kako odbiti šefa i ne dobiti otkaz

shimmer fallback

Počela je sezona božićnih partija.

13.12.2011.
14:53
Play ponuda

Želite li se na pristojan način riješiti dosadnog šefa 'pod gasom', a da pritom ne riskirate otkaz, potrudite se saznati njegov datum rođenja i slijedite upute astrologa.

Blizanci su razgovorljivi i često nametljivi. Ako ste u stanju nadmetati se s njihovim duhovitim opaskama i ne dozvolite im da vas zbune i stjeraju u kut, s vremenom će odlutati negdje drugdje.

Ovnovi vole izazove, pa nemojte dozvoliti da vas očaraju. Suprotstavite se njihovom podsmjehivanju i budite sigurni da će uskoro odustati. Ako im pokažete da ne želite postati njihov plijen, brzo će se prebaciti na novu žrtvu.

Strijelci i Vodenjaci vole se prema svima ponašati prijateljski jednom kada ustanu s direktorskog stolca, zato nemojte njihovo srdačno ponašanje krivo protumačiti. Možda djeluju nestašno ili čak podlo, no ako ih odbijete na duhovit način neće vam uopće zamjeriti.

Djevice znaju biti dosta napadne, izbjegavajte ih po svaku cijenu, osim ako baš ne volite riskirati. Na vašu sreću, one će se pokušati 'uvaliti' baš svima na zabavi, pa sve što morate napraviti je ne isticati se previše.

Bikovi mogu biti pravi izazov s obzirom da su izrazito taktilni i pomalo gladni moći. Na odbijanje mogu gledati kao na jasan znak da je situacija van njihove kontrole. Izravno odbijanje moglo bi ih razljutiti, pa bi bilo najbolje da neprimjetno napustite zabavu.

Svojom slatkorječivošću i uvjerljivošću Vaga će vas natjerati da ostanete na mjestu dok vas ona obasipa komplimentima. Imajte na umu da oni vjerojatno igraju na više polja, pa će ih bilo što manje od izraza oduševljenja na vašem licu i iskre ljubavi (ili bar požude) u vašim očima, natjerati da krenu dalje.

Jarci imaju razvijen osjećaj za red. Makar vas cijelu večer 'proždirali' očima s drugog kraja sobe, vjerojatno neće riskirati svoj ugled i otvoreno vam reći kakve planove imaju s vama.

U ovakvim situacijama Lav je problematičan znak. Njihov ego zahtjeva da ih se obožava. Ista stvar je i s vodenim znakovima – Rak, Škorpion, Riba – koji odbijanje previše uzimaju k srcu. Zato ih je najbolje odbiti s unaprijed pripremljenom rečenicom 'Da bar nemam dečka'.

Play ponuda
Play ponuda