Play ponuda

Kakav vam je dan danas?

shimmer fallback

Jeste li primijetili kako ima dana kada vam ništa ne polazi od ruke? Kada se osjećate umorno i malaksalo? Ili pak, suprotno, kada se osjećate sjajno bez nekog posebnog razloga?

9.3.2011.
13:07
Play ponuda

Emocionalne, fizičke i intelektualne sposobnosti svakog čovjeka od njegovog rođenja prolaze kroz povoljne, nepovoljne i kritične trenutke, te se ponavljaju u jednakim ciklusima. To ritmičko ponavljanje različitih stanja tijela i duha naziva se bioritam.

Krivulje u kalkulatoru bioritma označene su s tri različite boje – crvenom, zelenom i plavom i svaka predstavlja određenu sposobnost. Tako je krivulja fizičkog bioritma označena zelenom bojom, a predstavlja energiju, vitalnost, otpornost i općenito fizičko stanje, snagu. Krivulja emocionalnog bioritma označena je crvenom bojom, te predstavlja promjene raspoloženja, intenzivnost osjećaja, kreativnost, društvenost. Posljednja plava krivulja predstavlja intelektualni bioritam vaših intelektualnih sposbnosti u određenom vremenskom razdoblju: učenja, prosuđivanja, logike, pamćenja, koncentracije.

Kada je krivulja birotima nalazi u gornjoj polovici, tada je ona u pozitivnoj vrijednosti, te možete očekivati bolje stanje organizma, bolju koncentraciju, pamćenje, dobro raspoloženje, a kada se krivulja spusti u donju polovicu, tada ona ima negativnu vrijednost, što primjećujete općenitim lošijim stanjem organizma – osjetljiviji ste, smanjenih sposobnosti.

Kako biste provjerili svoj bioritam, dovoljno je u kalkulator unijeti datum, mjesec i godinu vašeg rođenja, unijeti period (mjesec) za koji vas zanima vaš bioritam i stisnuti gumb Izračunaj! Kalkulator će tada iscrtati krivulje vašeg bioritma za odabrani period, te će vam naznačiti sretne i nesretne dane. Saznajte što vas čeka sutra! Izračunajte svoj http://webcafe.net.hr/astronet/bioritam/

Play ponuda
Play ponuda