Play ponuda

ŠTO PALI HOROSKOPSKE ZNAKOVE: / Tko je zvijer u krevetu, a tko seks-maratonac

Image
Foto: Thinkstock
14.6.2015.
7:25
Thinkstock
Play ponuda

Ovan

Kakav je muškarac u krevetu

Ovan je glasan, dominantan i 100-postotni pastuh. Zato, ako tražite romantičnu večeru u svijeće, nakon koje slijedi duga šetnja – prošećite dalje. No ako padate na nepatvorene "mužjake" koji se ne susprežu onda ste na putu do seksualnog raja. Nije sklon varanju, sve dok mu ne dosadite u krevetu. U krevetu je brz i žestok.

Kakva je žena u krevetu

Na seks gleda više kao na fizičko zadovoljstvo nego kao na nešto iz ljubavnih romana. Ako vam je dosadno u životu, i želite znati kako je to kada vas netko tretira kao komad mesa – pokušajte se spetljati s Ovnicom na jednu noć. Nestati će i prije no što se probudite i neće se sjećati vašeg imena idući put kada se sretnete. Ima dozu perverznosti u svojoj osobnosti tako da se ne preplašite kada vam počne govoriti prostote ili vas počne spankati. Ona je prava žena, samo je pitanje jeste li vi dovoljno muško da izađete na kraj s jednom Ovnicom.

Najbolji način napaljivanja

Ovan vlada glavom, pa je provlačenje prstiju kroz kosu najbolji način da ovaj vatreni znak izludi od požude. Poljupci i grickanje po licu su također sjajna predigra za Ovna, samo pazite da ih ne zaslinite.

Bik

Kakav je muškarac u krevetu

On želi ženu koja će ostati uz njega kako bi vodila ljubav i jela. Uopće ne mora kuhati jer za to će se već pobrinuti ovaj sladokusac. Zloglasno tvrdoglavi, znaju se duriti kako mala djeca i nikada se neće ispričati. Ali zato će dati sve od sebe da se iskupe. A to zna trajati i trajati, jer malo tko je toliko izdržljiv u seksu i uvijek će se pobrinuti da žena svrši.

Kakva je žena u krevetu

Nenadmašno masira, a još bolje... Ona seks pretvara u umjetnost vođenja ljubavi. Već i poljupcem može natjerati muškarca da svrši, njen dodir je nježan i senzualan. Kada je raspoložena, nezasitna je i može voditi ljubav satima, danima, tjednima.

Najbolji način napaljivanja

Nema ništa što je Biku ili Bikici draže nego poljupci u vrat. Upravo tim dijelom tijela vlada ovaj zemljani znak. Nježno milovanje i senzualni klizeći poljupci po čitavom vratu u nekoliko sekundi učinit će da Bikica uzdiše od požude, a Bik će stajati "u stavu pozor".

Blizanci

Kakav je muškarac u krevetu

Voli primati ali i pružati užitak te je često prilično maštovit. Teško da će ugasiti svijetlo tijekom seksa, a nemojte se iznenaditi ako mu je spavaća soba opremljena mnoštvom zrcala. Ako mu još pritom šapnete pokoju prostotu ili ispustite suptilni, seksepilni uzdah, bit će JAKO sretan.

Kakva je žena u krevetu

Nju više zanima intelekt nego same genitalije. Ako ju ne privlači nečiji um teško da ju i seks može potpuno zadovoljiti. Ne spada u najvjernije znakove Zodijaka jer uvijek traga za nečim novim. Četo mijenja partnere, sklona je aferama na jednu noć i seksu na najneobičnijim mjestima. Također, mnoge imaju i biseksualnih sklonosti, a zbog želje za raznolikosti upravo je Blizanke najlakše nagovoriti na seks u troje.

Najbolji način napaljivanja

Osim dvosmislenih poruka i verbalnih igrica, koncentrirajte se na ramena i ruke, koja su pod zaštitom ovog zračnog znaka. Poljupci, pokoji nježan ugriz i milovanje od ramena do ruku te sisanje prstiju zaintrigirat će svakog pravog Blizanca.

Rak

Kakav je muškarac u krevetu

Teško da ćete upoznati senzualnijeg ljubavnika i u pravilu mu je važniji užitak partnerice od vlastitog. Njegova nježnost i obazrivost će izludjeti mnoge žene. Ako odluči kako želi ozbiljnu vezu, postavit će se na trepavice kako bi zadovoljio ženu svog života, i u krevetu i van njega.

Kakva je žena u krevetu

Zrači seksepilom i ženstvenošću i stvorena je za parenje. Osvojit ćete ju poljupcima i komplimentima i šaputanjima "ti si prekrasna" i sličnih nježnosti.

Najbolji način napaljivanja

Rak vlada grudima, pa će u milovanju bradavica uživati čak i muškarci ovoga znaka. No kod žena morate biti pažljivi i početi s nježnim milovanjem i dugom predigrom Kod muškaraca je stvar posve suprotna – odmah pređite na stvar, zgrabite i pokažite mu koliko ga želite. Grebite ga po prsima i pritišćite uz sebe.

Lav

Kakav je muškarac u krevetu

On je kralj džungle i očekuje da se tako prema njemu ponašate. On je izvrtan ljubavnik jer je izvrstan u svemu. Neosporno zrači seksepilom. No kako traži obožavatelje, pazite da mu se dovoljno divite. Ako ne, uvijek postoji šansa potraži drugu "lavicu".

Kakva je žena u krevetu

Ona je elegantna i seksi čak i ako se ne trudi. Muškarci ju obožavaju, a to ona jako dobro zna. Stalno se igra mačke i miša te izaziva poštovanje. U krevetu je prava pantera koja će većinu muškaraca malo i preplašiti. Obožava sirove strasti i samo je pitanje može li ju partner slijediti.

Najbolji način napaljivanja

Sjećate se cro-dance hita iz '90-ih "mačke vole grebati"? Lavovi su velike mačke. A osim toga, ovaj vatreni znak je vladar leđa pa će ih najbolje napaliti ako ih prvo senzualno masirate. A potom grebete po leđima. A ako ste u krevetu s lavicom, gotovo je sigurno da će na vašim leđima još ostati dokaz strastvene noći

Djevica

Kakav je muškarac u krevetu

Ponekad zna biti dosadan ljubavnik samo zato što ima usađenu predodžbu kakva treba biti žena a kakav muškarac u krevetu. Njegov perfekcionizam zna izluditi partnericu. No on ima itekako bogatu maštu i velik seksualni potencijal. Kako je rob navika, najbolje je da ga naviknete na redovit seks jer tek onda će njegov seksipil početi izlaziti na površinu.

Kakva je žena u krevetu

Marljiva je i pazi na izgled, a još više na to kakav dojam ostavlja, ali duboko u sebi mašta o nečem prljavom i vrućem. Iza hladne vanjštine krije se romantičarka koja mašta o savršenom ljubavniku. Prilično je nesigurna pa treba partnera koji ju obožava kako bi oslobodila veliku strast koju skriva iza pragmatične vanjštine.

Najbolji način napaljivanja

Djevica ima izrazito osjetljiv (čitaj: erogen) trbuh, kojime ovaj znak i vlada. Ako želite da se Djevica topi u vašim rukama, ljubite je i milujte osobito od pupka naniže.

Vaga

Kakav je muškarac u krevetu

Na seks gleda kao uzbudljivu pustolovinu i vrlo je sklon vrućim strastima gdje god se nađe. Pa čak i ako postoji rizik da vas ulove. U stvari, to mu je i najprivlačnije jer taj zločesti dečko ima crtu egzibicionizma. Bez problema će iskušati svaku maštariju koja vam padne na um, no pitanje je hoćete li uspjeti zarobiti njegovo srce. Ipak, kad se skrasi postaje idealan muž jer prije svega cijeni sklad i pravdu. Također, kako je neodlučan često voli da partnerica bude ta koja je odlučna. Romantičan je i obziran a jedino na što se žale partnerice muških Vaga je to što neki pate od preuranjene ejakulacije

Kakva je žena u krevetu

Jedina fundamentalna razlika između muške i ženske Vage je u onome što im je između nogu. Vaga želi snažnog muškaraca koji ju razumije te shvaća njenu potrebu za individualnošću i slobodom. Rođeni estet ne podnosi podrigivanje, puštanje vjetrova ili bilo kakve vulgarnosti. Partner Vage mora biti kao i ona – besprijekorno dotjeran. Kako nevjerojatno dobro manipuliraju drugima, provjerite kad čujete njene uzdahe – možda samo glumi.

Najbolji način napaljivanja

Erogena zona ovog zračnog znaka su donji dio leđa i guza pa svaki put kad imate priliku stisnite i milujte im stražnjicu. Kad se ljubite, zavucite ruku ispod majice i milujte im donji dio leđa, odozgo prema dolje. Malo koji znak toliko voli analni seks kao Vaga.

Škorpion

Kakav je muškarac u krevetu

Njegova seksualnost je tolika da ćete teško pratiti njegov tempo. Ako završite sa Škorpionom, bit ćete seksualno najzadovoljenija žena. Na glasu su kao najvještiji ljubavnici, i kad je u pitanju čisti seks bez emocija to je itekako točno. No pazite da ga ne razljutite jer on pamti svako vašu sitnu pogrešku. A nakon kapi koja prelije čašu, osvetit će se kada to najmanje očekujete.

Kakva je žena u krevetu

Možda djeluje kao tiha i povučena, ali u krevetu to svakako nije. Ona divlja žena, i to ne zvijer neko mašina. No jedina stvar koja je opasnija osvete Škorpiona je osveta Škorpionke. Uzmite u obzir i to da ne pati previše od društvenih uzusa pa će bez problema izazvati dramu. Ne pričajte o drugim ženama, niti se pravite da vas je teško osvojiti. U toj igri ne možete pobijediti, barem ne sa Škoprionkom.

Najbolji način napaljivanja

Hm, Škorpion je vladar genitalija. Time je sve rečeno. Druga opcija, kada bi se trebale izdvojiti erogene zone, jednostavno bi nabrojali sve dijelove tijela. Ukratko, Škorpiona ne treba previše napaljivati. Ako nešto želi, to će vam i reći, a vi samo molite Boga da ćete moći slijediti tempo.

Strijelac

Kakav je muškarac u krevetu

Bez obzira na to kako izgleda, on će biti frajer koji može imati svaku ženu koju poželi. Njegova ljubav prema životu i potraga za srećom ta koja ga čini toliko neodoljivim. Malčice je sebičan u krevetu, ali bez brige i vi ćete doći na svoje jer Strijelac obožava seks. Čim više tim bolje. Zato mu ni slučajno nemojte uskraćivati seks ili pokušavati strasti koristiti kako oružje jer će jednostavno svoj libido zadovoljiti negdje drugdje.

Kakva je žena u krevetu

Strijelčica može biti itekako teške naravi. Često mijenja mišljenje, brutalno je iskrena a istodobno preosjetljiva i svaka sitnica ju zna uvrijediti. Pustolovna je u krevetu, no iz istog razloga nije najvjerniji znak Zodijaka, osobito ako njene potrebe nisu zadovoljene. Kod seksualnosti je nevjerojatno otvorena, no svoje prave osjećaje skriva kao zmija noge. Ali ni slučajno nemojte vi skrivati svoje, jer ona traži nekog kome može 100 posto vjerovati. Možda se čini nepravedno, ali to je samo jedna od osobina zbog koje će veza sa Strijelčicom biti najuzbudljivija.

Najbolji način napaljivanja

Ovaj vatreni znak vlada kukovima i bedrima, i to su im najosjetljivije zone. Masirajte, ljubite, stiskajte... Bez straha pitajte svog Strijelca što voli i odgovora li mu to što radite jer će vam rado reći. Vole prirodu i svjež zrak pa neće ih oduševiti seks u šumi ili na plaži.

Jarac

Kakav je muškarac u krevetu

Mašta nije baš jača strana Jarca pa ne očekujte previše akrobacija u krevetu. Ako ga ne potičete, seks s Jarcem može biti pomalo dosadan, a i pomalo je sebičan. No uz pravu ženu će se opustiti i pokazati koliko može izdržati. A to je zaista dugo. Osim toga, možete računati i na to da će vam biti vjeran jer će tipični Jarac prije prekinuti vezu nego varati.

Kakva je žena u krevetu

Ona je snažna, samopouzdana i voli voditi igru. Tvrd je orah, ali jednom kad ju razbijete i uđete u njen svijet postaje prava maza. Možda neće previše eksperimentirati i misionarska poza joj je najdraža, ali kako biste spriječili rutinu mijenjajte mjesta.

Najbolji način napaljivanja

Seksualno, Jarci su najukočeniji znak Zodijaka pa je potrebno puno truda kako biste opustili. Ali isplati se. Jarac vlada koljenima i listovima pa se posvetite tim dijelovima tijela. Osobito će ga izludjeti poljupci i milovanja stražnje strane koljena.

Vodenjak

Kakav je muškarac u krevetu

On je prvak samokontrole i sigurno se može suzdržati kako bi i partnerica svršila. Obožava sve igrice, ali više od sado-mazo seksa ili igračaka u krevetu voli glumljenje uloga i pretvaranje. Jedino oko čega će Vodenjak povući crtu su trojac ili otvorena veza jer je prilično posesivan.

Kakva je žena u krevetu

Želi ljubavnika koji će biti iskren i otvoren prema njoj, ali dok ga ne nađe zadovoljit će se i s drugima. Ljubav i istinska emotivna povezanost ju pomalo plaši jer voli čvrsto kontrolirati svoje osjećaje. Zato mnogima djeluje kao komunikativna i vesela, ali hladna i distancirana. Ali kad pronađe pravo ', spremna je za pustolovine.

Najbolju način napaljivanja

Za početak, zaintrigirajte mu um seksi porukama ili erotskim filmom jer najveća erogena zona Vodenjaka je mozak. Polegnite svog Vodenjaka i nježno ga dodirujte po listovima i gležnju. A potom ga na istim mjestima ljubite i dodirujte jezikom. OVaj znak vlada gležnjevima pa njima posvetite posebnu pozornost.

Ribe

Kakav je muškarac u krevetu

Ovog romantičara prati glas kao samozatajnog zavodnika, i njegova bi ga djevojka trebala dobro paziti. osobito zato što je nenadmašan ljubavnik. On je muškarac stare škole, ne zanimaju ga previše kratke avanture za jednu noć, ali u vezi će dati sve od sebe da seks bude nadnaravno iskustvo. Teško da ćete od ikoga dobiti toliko pažnje u krevetu kao od jedne Ribe.

Kakva je žena u krevetu

Ona treba romantiku. Ne kao da ju želi, nego treba. Želi nekoga tko će joj šaputati slatke besmislice, želi male darove i želi princa na bijelom konju. No neka vas to ne zavara - kada je u pitanju seks, ona ne pristje na rutinu.

Najbolji način napaljivanja

Ovaj vodeni znak vlada stopalima, pa je lagana, mirisna kupka i masaža stopala najbolja predigra. Po mogućnosti, masirajte stopala dok su još u vodi. Potom ih dobro namažite uljem, osobito dio između prstiju - to će ih dovesti do ludila.

Play ponuda
Play ponuda