Play ponuda

ČUVAJTE SE OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: / Kako znate da lažu? Miču im se usne...

Image
Foto: Thinkstock

Laganje koristi puno veći dio mozga nego sami razgovor i zbog toga postoje znakovi koji odaju lažljivca.

30.10.2016.
7:00
Thinkstock
Play ponuda

No nekim ljudima laganje dolazi tako prirodno.Kome? Horoskop otkriva...

Image
KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? /

Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Image
KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? /

Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Lav

Lav obožava biti u centru pažnje, a kako bi to postigao, često prelazi granice dobrog ukusa. Zbog toga zna d lagati i izmišljati.

Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati; naprotiv dokazat će vam da ste u krivu. S lakoćom će vas uvjeriti da je crno ustvari bijelo i natjerati vas da se osjećate krivim, paranoičnim - ukratko da je problem u vama i jer pronalazite mane i svađu tamo gdje ona nije potrebna.

Ribe

Obzirom na to da već žive duboko u svojoj mašti, odnosno lažima, Ribama uopće nije teško izmisliti nove priče. U laži ih je teško uhvatiti jer ih često ubacuju u one priče koje su dijelom istinite. Pored toga, u stanju su i sami poverovati u vlastite izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju, kao i po tome što želi da izazove zavist u svojoj okolini, pa su to i najčešće razlozi zbog kojih pribjegavaju lažima.

Blizanci

Ne postroji znak koji spretnije koristi riječi, a samim time i znak koji tako vješto laže. Njihove laži za njih su najprirodnija stvar na svijetu. Vaše povjerenje moglo bi biti srušeno u tren oka. Oni toliko često lažu da zaborave koju su priču kome ispričali, što ih često i otkriva. Brbljavi su i tajne će otkriti u trenu, ali dok vi shvatite što se dogodilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina.

Blizanci su sposobni uvjerit vas da se ne zovete onako kako mislite. Također, zbog svoje velike pričljivosti, svjesno ili ne, ne mogu čuvati ni najmanju tajnu.

Slijedeći put kad je ispričaju nekom trećem učinit će je zanimljivijom. Blizanci ne izvrću istinu - oni s njom žongliraju.

Play ponuda
Play ponuda