Play ponuda

01.10. Astrolog odgovara...

shimmer fallback

Kako horoskop vidi moju ljubavnu situaciju? Hvala! M.M.(33)

1.10.2010.
11:04
Play ponuda

Rođeni ste sa Suncem i Ascendentom u Jarcu, i Mjesecom u znaku Škorpiona. Vaša stvaralačka energija obojena je susprezanjem, oprezom, konzervatizmom. U osnovi cijenite predan rad, autoritet i uspjeh. Sposobnost da preuzmete odgovornost utječe na stupanj vaše vitalnosti i razvoj osjećaja osobnosti. Vaše stvaralačko izražavanje može se zamrznuti zbog pesimizma, ciničnog stava ili prevelike brige o ugledu i izgledu.

S Mjesecom u Škorpionu reagirate žestoko, strastveno, suspregnutom emocionalnom snagom. Vaša slika o sebi pod utjecajem je kompleksnih i uzburkanih emocija. Potreba da duboko prodrete u svako iskustvo vodi vas do pronicanja u prikrivene motive ili do straha od loših namjera drugih. Bojazan o ranjivosti i gubitku kontrole može vas dovesti do emocionalne potištenosti.

S Venerom u Ribama osjećaje izražavate nježno, ljubazno, suosjećajno i sažalno; sposobni ste za nesebično davanje. Vaše žudnje mogu biti neusmjerene i neodređene, ostavljajući vas ranjivom. Vaše društvene i ljubavne potrebe obojene su romantičnim idealizmom; idealizirate i voljenu osobu i samu ljubav. Bježanje, izbjegavanje i zbrka mogu osujetiti vašu sposobnost da se predate i da primate od drugih, a nedostatno razlučivanje može vam onemogućiti stvaranje solidne veze.

S Marsom u Jarcu dokazujete se oprezno, ozbiljno, s autoritetom, ambiciozno, uz veliku samodisciplinu. Vaše odlučivanje je popraćeno pažljivim planiranjem, proračunavanjem i strpljenjem. Na ostvarenju svojih želja radite postojano i uporno, služeći se tradicionalnim načinima. Vaš seksualni nagon je pod kontrolom, ali ipak jak i čulan.

Venera u trigonu s Uranom ukazuje na vašu potrebu da budete poštovani i željeni. Ovaj utjecaj otkriva vašu sklonost ka posebnosti i probirljivosti prilikom izbora ljubavnog partnera. Imate potrebu s drugima podijeliti vlastiti osjećaj individualnosti, uzbuđenja i slobode. Elektrizirate osjećaje! Morate eksperimentirati s jedinstvenim vrstama zadovoljstava kako bi se potpuno zadovoljili. Možete biti skloni flertu. Brzo vam dosadi biti u vezi i ne volite posesivnost. Opcija da ostanete slobodni i živite vlastiti život ili da se razvijate unutar odnosa koji smatrate najboljim, vaš je emocionalni imperativ. Čim vas netko počne sputavati, Uran vas potiče na pobunu. Privlači vas sve neobično ili hirovito u drugima. Potpuno ste svjesni kako svoje tako i individualnosti drugih i sa svojim ukusom za neobično otvoreni ste za sve, bez obzira kako čudno. Ništa vas puno ne smeta, umjesto toga, neobično smatrate stimulativnim. Zbog svega ovoga vaš emocionalni život može biti podosta nestabilan.

profesionalni astrolog Wladyslaw Josip Miletić

Play ponuda
Play ponuda