Popularni 'Hrelić' ima novo radno vrijeme

Sajam automobila Zagreb od 29. studenog radi subotom i nedjeljom, a popularni 'Hrelić' radit će tri dana u tjednu (srijeda, subota i nedjelja).

20.11.2014.
10:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najveći sajam automobila u Europi, onaj na južnoj obali Save na toku kroz Zagreb, smješten na Jakuševcu kod vojarne Croatia, od 29. studenog postaje dvodnevna vikend izlagačka manifestacija, a uredovno radno vrijeme za posjet i prodaju vozila obavljat će se od konca ovog mjeseca podjednako i subotom i nedjeljom. Popularni vitalni, popratni sadržaj Sajma automobila Zagreb, na kojemu se odvija prodaja i razmjena rabljene robe, znan i kao "Hrelić“, poslovat će uskoro sve srijede, subote i nedjelje osim na Uskrs i Božić.

Sajam automobila Zagreb prostire se na 250 tisuća četvornih metara prostora, a po prvi će puta u svojoj četiri desetljeća dugoj izlagačkoj tradiciji raditi cijeli vikend, na radost posjetitelja koji dolaze iz cijele Hrvatske, ali i regije.

Trenutačno Sajam bilježi nedjeljom u prosjeku 40 tisuća posjetitelja, a očekuje se jednako zanimanje za sadržaje sajma kada počne od 29. 11. poslovati i subotama.

U ponudi Sajma automobila Zagreb i nadalje će biti mogućnost prodaje i kupnje osobnih te gospodarskih vozila kao i kamiona, autobusa i strojeva.

Sajam nedjeljom bilježi ponudu od 2 do 3 tisuće osobnih, te stotinjak ostalih vrsta vozila, a očekuje se kako će jednak broj izloženih vozila uskoro biti i radnim subotama na Jakuševcu. U tom cilju Uprava sajma predvidjela je brojne pogodnosti kako za prodavače na sajmu, tako i za njegove posjetitelje.

Same izlagače na Sajmu očekuje cijeli niz pogodnosti; od dolaska radi prodaje u subotu ujutro te mogućnosti ostavljanja vozila na čuvanom parkiralištu te nastavak prodaje i u nedjelju, do popusta na cijenu izlaganja vozila, na sada dvodnevnoj izlagačkoj priredbi.

Sajam automobila Zagreb postao je više od izlagačke manifestacije, a njegov dvodnevni karakter još će više učvrstiti percepciju mjesta gdje Zagrepčani i svi posjetitelji glavnog grada mogu uz trgovanje, provesti na zanimljiv način svoje slobodno vrijeme. Sajam je postao sociološka potreba za okupljanjem ljudi sličnih interesa, navika, uz druženje, uz konzumaciju gastro ponude iz petnaestak ugostiteljskih objekata sa specifičnom sajamskom ponudom (kotlovina, roštilj, jela sa ražnja i ostala narodna jela) što će sada poboljšati i njegov rad subotom.

Sajam automobila je mjesto gdje se posjetitelji, osim prodaje, kupnje i potražnje za vozilima, također i druže, jedu i piju na nekonvencionalan način, susreću poznate osobe iz svojih starih vremena i u stvari se odmaraju od svakodnevnog ritma na najvećoj manifestaciji ove vrste u Europi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali