Play ponuda

VIDEO: / Ljutiti vlasnik maljem razbija Maserati vrijedan 2,5 milijuna kuna

shimmer fallback

Čovjek u Kini uništio je javno svoj Maserati Quattroporte vrijedan 423.000 dolara (oko 2,5 milijuna kuna) prosvjedujući na taj način protiv trgovine u kojoj ga je kupio.

15.5.2013.
10:16
Play ponuda

Vlasnik Maseratija unajmio je nekoliko muškaraca da maljem udaraju po automobilu, javlja Car News China.

Vlasnik je navodno bio ljut na trgovca automobilima, kojeg je optužio da mu je ugradio stari dio i da je sve to previše platio.

Kako piše Car News China, čin uništavanja Maseratija odigrao se u najboljem trenutku. Naime, upravo na dan početka međunarodnog sajma automobila Quindao. Razbijanje Maseratija odigralo se pred izložbenom dvoranom.

To se zove nezadovoljan kupac!

Maserati tek treba odgovoriti na ovaj slučaj. Inače, prava potrošača su posljednjih mjeseci vrlo vruća tema u Kini jer mnogi Kinezi prosvjeduju protiv navodne "arogancije" zapadnih tvrtki koje posluju u ovoj zemlji.

Relativno malen sukob mogao bi pod ovim okolnostima jednostavno izmaknuti kontroli. Maseratiju bi bilo bolje da reagira što prije i provede ozbiljnu istragu. Teško, doduše, da će svi vlasnici Maseratija u Kini početi razbijati svoje automobile, ali ipak, ovakav negativan publicitet ne treba nijednom proizvođaču.

Play ponuda
Play ponuda