ZVIJEZDE HNL-A OTKRILE KAKVO JE STANJE MEĐU VATENIMA / ‘Nismo kompletni, neće biti lako na Euru, ali…’

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u utorak u Zagrebu te odmah zaputila u Rovinj

26.5.2021.
15:52
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Napadač zagrebačkog Dinama Mislav Oršić u Rovinju se priprema za svoje prvo veliko natjecanje s hrvatskom nogometnom reprezentacijom.

Odlični nastupi u modrom dresu uveli su Mislava Oršića među Vatrene, a izbornik Zlatko Dalić uvrstio ga je na popis putnika za ovogodišnje Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osobno mi to puno znači, i jedva čekam da sve počne. Izbornik će odlučiti koliko će tko igrati, a na meni je da budem maksimalno spreman i iskoristim svoje minute budem li igrao”, kaže Oršić za službenu stranicu HNS-a.

U dosadašnjih osam nastupa još nije uspio zatresti suparničku mrežu, a Hrvatskoj slijede prijateljski okršaji s Armenijom i Belgijom, te potom ogledi s Engleskom, Češkom i Škotskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svatko tko igra nogomet sanja jednog dana postići pogodak za svoju državu na velikom natjecanju, pa tako i ja”, priznao je Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Škorić, kapetan Osijeka, govorio je u srijedu o početku priprema Vatrenih, koji formu za Europsko prvenstvo bruse u Rovinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u utorak u Zagrebu te odmah zaputila u Rovinj, kako bi započela pripreme za skorašnji nastup na novom velikom natjecanju.

“Prvi osjećaj je fantastičan, kao i uvijek kada se okuplja reprezentacija. Nismo kompletni, ali ubrzo ćemo se svi skupiti, i svi smo sretni i zadovoljni što smo ovdje”, istaknuo je reprezentativni branič Mile Škorić za službenu stranicu Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svjetskog srebra u Rusiji, očekivanja su visoka, a Vatreni ovoga ljeta mogu stvoriti novu euforiju, uvjeren je:

“Imam dobar predosjećaj. Neće biti lako, na Europskom prvenstvu nema lakih utakmica, ali vjerujem u nas – igrače i stručni stožer – i vjerujem da možemo jako daleko”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest iz kampa je da je definitivno otpao FilipUremović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo