ZVIJEZDA DINAMA IDE U ENGLESKU? / O njegovom transferu se piše već duže, a sada se popisu zainteresiranih pridružio još jedan slavni klub

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Vijest o interesu engleskog kluba objavio je talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira

16.7.2020.
9:16
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda zagrebačkog Dinama i bosanskohercegovački reprezentativac Amer Gojak gotovo će sigurno napustiti Maksimir u nadolazećem prijelaznom roku.

Image
IZNENADIT ĆE VAS TKO JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI IGRAČ DINAMA: /

Traži ga talijanski velikan i još nekoliko klubova iz 'lige pet'

Već se pisalo da su za njega zainteresirani talijanski prvoligaši Atalanta i Fiorentina te engleski Everton, a sada je talijanski stručnjak za transfere Nicolò Schira objavio da se toj listi pridružila i prvoplasirana momčad engleske Druge lige, Championshipa, Leeds United koji uoči zadnja dva kola ima dva boda ispred drugoplasiranog West Broma i bilo bi veliko iznenađenja da ne izbori izravni plasman u Premierligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skauti ga gledali

Podsjetimo, na posljednjoj utakmici Dinama, velikom derbiju protiv Hajduka, na tribinama maksimirskog stadiona su bili skauti Atalante, Evertona i Fiorentine koji su došli gledati Gojaka, no on se tada nije proslavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan grubi start u 45. minuti i onda potpuno nepotreban lakat u lice Hajdukovom stoperu Kristijanu Dimitrovu bili su dovoljni riječkom sucu Ivanu Bebeku da izvadi crveni karton iz džepa i Gojak je morao napustiti igru.

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic
Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

Amer Gojak (lijevo) i Emir Dilaver Photo

S Fiorentinom je već bilo ozbiljnih pregovora, no ništa od toga se do kraja nije realiziralo. Jedino je nakon ovakve utakmice pitanje koliko si je Gojak srozao cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone nogometaš iz Bosne i Hercegovine zabio četiri pogotka, od čega dva u kvalifikacijama za Ligu prvaka, no imao je disciplinskih problema zbog kojih mu je Nenad Bjelica značajno “srezao” minutažu. Predstavom na Maksimiru nije si pomogao, no još je uvijek vrlo vjerojatno da ga sljedeće sezone u modrom dresu nećemo gledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo