Zvezdan Terzić doktor nauka

Prošao put od fudbalera, predsednika FSS, optuženog za malverzacije sa transferima do doktora nauka!

30.11.2012.
12:42
VOYO logo

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić je na Alfa univerzitetu odbranio doktorsku disertaciju na temu "Uticaj lidera na transformacione promene u sportu", sa najvišom ocenom pred komisijom u sastavu: Profesor Dr. Dragan Životić, Profesor Dr. Zoran Milošević i Docent Dr. Jovan Veselinović, prenosi Mondo.

- Doktorski rad magistra Zvezdana Terzića predstavlja izuzetan naučni doprinos menadžmenta u sportu, jer prati sve važnosti lidera u tokovima vrlo složene sportske aktivnosti - rekao je Dragan Životić, redovni profesor Fakulteta za menadžemnt u sportu Alfa univerziteta i mentor na pomenutom radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žitović je rekao da je kreativni lider inovativna ličnost, osoba nemira, nesanice i ispunjene duhovnosti.

- Sva strukovna znanja, magistar Zvezdan Terzić je pretvarao u pobede, jer je upravo zahvaljujući njemu kao sportisti, sportskom i naučnom radniku oblast menadžmenta dobila veći značaj i aktuelnost - rekao je Životić, prenosi sajt OFK Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi doktor Zvezdan Terzić kaže da se u životu stalno mora boriti.

- Čitav život je borba i lično sam prošao kroz period teških situacija. Uvek je bilo, a i biće uspona i padova. Najteže je i pobediti samog sebe, ali samo sam sebi i možeš pomoći - rekao je Terzić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terzić je rođen 21. maja 1966. godine u Vrbasu, oženjen je i ima troje dece. Diplomirao je Ekonomskom fakultetu, magistrirao na Univerzitetu "Braća Karić". Govori četiri jezika - engleski, grčki, mađarski i ruski.

Krajem septembra ove godine ponovo se zvanično vratio u OFK Beograd, kada je izabran za predsednika kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo