ZNATE LI ŠTO JE CHICKEN DANCE? / Pogledajte Brazilčev udarac razoran zbog kojeg su protivniku noge otkazale poslušnost

Image
Foto: Screenshot

Na koncu je nakon iscrpljujućih pet rundi Lee ipak izašao kao pobjednik iako je bio vrlo blizu poraza. No onaj udarac petom zasigurno će dugo pamtiti

23.4.2018.
11:37
Screenshot
VOYO logo

UFC Fight Night u američkom Atlantic Cityju nije razočarao fanove borilačkih sportova. Naime, gledatelji su u glavnoj borbi večeri između Brazilca Edsona Barboze i Amerikanca Kevina Leeja imali priliku vidjet takozvani 'chicken dance'.

Kokošji ples događa se kada igrač primi udarac u centar za ravnotežu te ga potom noge počinju izdavati. Upravo to doživio je Lee kada ga je Barbosa dohvatio jednim kružnim udarcem i pogodio petom točno tamo gdje treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leejeve noge su zaplesale, a spasio tako što se uhvatio za Brazilca i odveo borbu u parter gdje ga Edson nije uspio dokrajčiti. Ovo se dogodilo početkom treće runde, a da je udarac bio mali jači to bi bio jedan od najvećih preokreta u povijesti UFC-ove lake kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je nakon iscrpljujućih pet rundi Lee ipak izašao kao pobjednik iako je bio vrlo blizu poraza. No onaj udarac petom zasigurno će dugo pamtiti, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike