ZLATAN IZABRAO NAJBOLJU MOMČAD SVIH VREMENA: / Ni Cristiana, ni Messija... Pogledajte koga je postavio u idealnih 11

Image
Foto: Profimedia

Zlatan je u karijeri osvojio puno toga, ali nikad nije osvojio ni Zlatnu loptu ni Ligu prvaka

27.12.2020.
16:15
Profimedia
VOYO logo

S povratkom Zlatana Ibrahimovića na teren vratili su se i njegove urnebesne izjave, ali i intervjui. Jedan od takvih je onaj koji je dao SportWeekeu, tjednom podlisku Gazzette dello Sport.

Zlatan je u karijeri osvojio puno toga, ali nikad nije osvojio ni Zlatnu loptu ni Ligu prvaka. Ipak, kaže da mu to ne smeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nikad ne bih mijenjao 12 nagrada za najboljeg igrača Švedske za jednu Zlatnu loptu France Footballa. Tih 12 nagrada znače kontinuitet, Vidio sam dosta igrača koji su primili Zlatnu loptu, a onda bi nestali. Ja sam na vrhu punih 25 godina'', kazao je Ibrahimović pa je onda izabrao idealnu momčad svih vremena s njim u poziciji trenera.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

November 8, 2020, Milan, United Kingdom: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan reacts during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 8th November 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage,Image: 568029526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ibrahimović u ulozi trenera

''Buffon na vratima. Lijevo Maxwell, on mi je prijatelj. U sredini obrane Alessandro Nesta i Fabio Cannavaro. Desno Maicon. U sredini Pavel Nedved. Nedved me je natjerao da radim više. Kada sam ga vidio, shvatio sam da ono što radim nije dovoljno. On je mašina, radio je prije, tokom i nakon treninga. Luđak. Zatim su tu Vieira i Xavi. Ta Barcina mašina je bila fenomenalna'', rekao je Zlatan pa je pitao smije li u momčad staviti i igrače s kojima nije igrao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Cafua bih možda ipak stavio desno. U napadu je lako. Zidane bi bio ofenzivni veznjak, a u vrhu napada brazilski Ronaldo, moj idol. I naravno, Diego Maradona, najbolji igrač svih vremena. Da, on je bio bolji od mene. Ovaj put sam imao ulogu trenera, tko zna hoću li zaista ikad to i biti'', zaključio je Ibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike