Zizu uz Karlita (VIDEO)

Legenda svetskog fudbala Zinedin Zidan novi je pomoćni trener Reala

26.6.2013.
19:45
VOYO logo

Proslavljeni francuski reprezentativac i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Zinedin Zidan imenovan je za novog pomoćnika Karla Anćelotija, koji je ove nedelje zvanično preuzeo Real iz Madrida.

Na zvaničnoj promociji italijanski stručnjak je istakao da se vraća u najprestižniji klub na svetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Tradicija i istorija Reala nalažu da se igra ofanzivno i spektakularno. Radićemo na tome da se igra fudbal koji će navijače učiniti srećnima, jer je ovo najveći klub na svetu - rekao je Anćeloti tokom predstavljanja u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Želim da se zahvalim PSŽ-u na iskustvu koje sam tamo stekao, a sada se okrećem Realu i srećan sam što sam ovde. Posao svakako neće biti lak, ali nikada nije lako. Imam svu podršku kluba, predsednika i navijača i zato mislim da će predstojeća sezona biti srećna za Real - poručio je Italijan.

Anćeloti je dodao da mu je čast što će njegov asistent biti Zinedin Zidan, dok će u stručnom štabu sarađivati i sa Polom Klemanom, koji mu je bio pomoćnik u Čelsiju i PSŽ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Francuz upoznao je Anćelotija sa trening kampom Reala, kako bi uvideo da ima sve što mu je potrebno, dok je predsednik Florentino Perez bio oduševljen što je napokon ispunio svoju želju da Anćeloti bude trener "kraljevića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo