Zidan: Bejl vredi 60 miliona evra

Sportski direktor Reala sprema transfer bombu sezone

2.5.2013.
13:37
VOYO logo

Fenomenalne partije ove sezone fudbalera Totenhema Gereta Bejla gotovo nikoga nisu ostavile ravnodušnim, pa ni Zinedina Zidana, sportskog direktora Reala.

Francuz je već nekoliko puta istakao da je Velšanin trenutno najkompletniji igrač na planeti i da bi voleo da ga naredne sezone vidi u dresu "kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Posle ovakve, neverovatne sezone i dalje veoma mladog Bejla, njegov transfer će postati možda i najveći na svetu ukoliko odluči da napusti Totenhem - rekao je Zidan.

Bejl je obeležio sezonu na Ostrvu postavši i najbolji mladi igrač i fudbaler godine u Premijer ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Totenhem bi mogao da stavi otkupnu klauzulu od 40, 50 ili 60 miliona. To je mnogo, ali tu su samo tri ili četiri ekipe koje bi mogle to da priušte. Igrač kao Bejl je ono što pravi razliku između timova koji se bore za titulu u prvenstvu ili Ligi šampiona i ostalih. Ono što volim kod njega je neverovatna agilnost, ludačka energija u kombinaciji sa fudbalskom inteligencijom. A to je retkost - rekao je Zidan.

Ipak, jasno je Totenhem nema nameru da se tako lako odrekne usluga najboljeg igrača i nosioca igre. Jedini problem klubu iz severnog Londona predstavlja činjenica da ukoliko ne obezbedi četvrto mesto u Premijer ligi i mesto u Ligi šampiona, da bi Bejl verovatno poželeo da napusti "pevce" jer želi konstantno da igra najkvalitetnije evropsko takmičenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo