Želite letjeti avionom? Ovo vam je jedinstvena prilika!

Posjetitelji koji kupe ulaznicu za dva dana najvećeg aeromitinga u Hrvatskoj, koji se održava u Varaždinu, ulaze u izvlačenje za nagradni let vojnim zrakoplovom tipa Galeb G2.

14.6.2011.
22:48
VOYO logo

Ostalo još manje od tjedan dana do 4. Croatian International Airshowa Varaždin, najvećeg aeromitinga u Hrvatskoj, koji se održava se na varaždinskom aerodromu.

Već u srijedu, 15. lipnja, dolaze prvi avioni, zajedno sa svojim posadama u Varaždin. Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Mađarska, Austrija, Francuska i Švedska sa svojim su zrakoplovima prisutne u Varaždinu, a u preletima spomenutih zrakoplova, kao i izložbenim primjercima na tlu, gledatelji moći uživati tijekom vikenda 18. i 19. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt CIAV (Croatian International Airshow) ovih je dana dobio potporu Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, a očekuje se i dolazak visokih političkih dužnosnika u Varaždin.

Ulaznice za ovaj spektakl u prodaji su od 1. lipnja u sustavu prodaje Eventima već po cijeni od 40,00 kuna, dok je ulaz za djecu do 14 godina, uz pratnju roditelja - besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori manifestacije Croatian AirShow Team najavili su da svi koji kupe VIP ulaznicu, u cijenu iste dobivaju i dva panoramska leta helikopterom, dok svi posjetitelji koji kupe ulaznicu za dva dana, ulaze u izvlačenje za nagradni let vojnim zrakoplovom tipa Galeb G2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo