HRVATSKA ČETVORKA DOZNALA SUPARNIKE: / Dinamo prošao odlično, Hajduk, Rijeku i Lokomotivu čeka pakao ako prođu 3. pretkolo

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Dinamo, Hajduk, Rijeka i Lokomotiva doznali suparnike u playoffu EL

18.9.2020.
14:30
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

BIT ĆE TO JEDAN OD NAJLUĐIH DANA HRVATSKOG NOGOMETA IKAD: Dame i gospodo, očekuje nas prava nogometna groznica

Image
BIT ĆE TO JEDAN OD NAJLUĐIH DANA HRVATSKOG NOGOMETA IKAD: /

Dame i gospodo, očekuje nas prava nogometna groznica

Image
BIT ĆE TO JEDAN OD NAJLUĐIH DANA HRVATSKOG NOGOMETA IKAD: /

Dame i gospodo, očekuje nas prava nogometna groznica

Nogometaši zagrebačkog Dinama, nakon ispadanja u trećem pretkolu Lige prvaka, svoju europsku priču nastavljaju u play-offu (zadnje pretkolo) Europske lige gdje će na domaćem terenu igrati protiv boljeg iz dvoboja 3. pretkola EL između malteške Floriane i Flore Tallin iz Estonije, odlučeno je u petak na ždrijebu u Nyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk bi mogao u Škotsku, Rijeka u Dansku, a Lokomotiva možda na Granadu, ali u Zagrebu

Dobar je to ždrijeb za Plave, čime se ne mogu pohvaliti ostala tri hrvatska predstavnika. Oni će, pod uvjetom ako prođu u daljnu fazu natjecanja, imati težak posao.

Pobjednik susreta Hajduk-Galatasaray igrat će protiv pobjednika dvoboja Willema i Glasgow Rangersa Borne Barišića i Nikole Katića, a u slučaju pobjede, Splićani će i po treći put zaredom u goste, znači moguće na put u Škotsku. Bolji iz ogleda Rijeka-Kolos igrat će protiv pobjednika susreta Kopenhagena i Piasta iz Gliwica u gostima, a Lokomotiva/Malmö će igrati protiv pobjednika susreta između Granade i Lokomotive iz Tbilisija. Lokosi, ako prođu, igrat će na svom travnjaku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u EL u svim pretkolima igra samo jedna utakmica i to krije potencijalnu opasnost za favorite, i priliku za autsajdere. U slučaju neodlučenog ishoda nakon 90 minuta, igra se produžetak (2 puta po 15 minuta), a ne bude li ni tada pobjednika o prolazu će odlučivati jedanaesterci.

Treće pretkolo je na rasporedu 24. rujna, a play-off (zadnje pretkolo) Europske lige je 1. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


14.30 - Hajduk/Galatasaray će igrati protiv pobjednika dvoboja Willema i Rangersa. U slučaju pobjede, Splićani će i po treći put zaredom u goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

14.26 - Rijeka i Lokomotiva doznali moguće suparnike. Rijeka/Kolos će igrati protiv pobjednika susreta Kopenhagena i Piasta iz Gliwica, Lokomotiva/Malmö će igrati protiv pobjednika susreta između Granade i Lokomotive iz Tbilisija.

Image

14.11 - Dinamo je saznao protivnika u play-offu Europske lige. Za grupnu fazu Plavi će na svom terenu igrati protiv pobjednika susreta između Floriane i Flore iz Tallina. Utakmica će se igrati na Maksimiru 1. listopada. Obzirom na moguće protivnike, hrvatski prvak je fantastično prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo