BRANIO NAVIJAČE / Zdravko Mamić proveo noć u policijskoj postaji!

Image
Foto: PIXSELL

Izvršni predsjednik Dinama htio je od zaštitara i policije obraniti navijače koji su utrčali u teren. Zbog tog okršaja policija ga je odlučila privesti.

18.8.2011.
7:48
PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić očito uvijek pronađe način kako ostati u centru pažnje. Odmah nakon što je Dinamo maestralno pobijedio Malmö, trojica navijača utrčala su u teren.

Na to je reagirala zaštitarska služba i policija, ali izvršni predsjednik Dinama odlučio je stati između njih.

Vikao je na policiju, a ostali navijači podržali su ga skandiranjem.

Zbog tog emotivnog okršaja policija je Mamića privela u policijsku postaju gdje je proveo noć, ali i usputno poslao priopćenje novinarima.

"Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovaram osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje.

Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske postaje da obavim obavijesni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tijek događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu.

Nevjerojatno je da izvršni predsjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz" požalio se Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo