SVJETSKO IME / Zdravko Mamić otkrio tko će na Dinamovu klupu

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Nakon utakmice u Beču, koja je završila Pirovom pobjedom Dinama nedovoljno za plasman u Ligu prvaka, Dinamov gazda je otkrio da će sljedeći trener biti stranac i to svjetski priznato ime.

28.8.2013.
7:29
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

"Kapa dolje igračima i trenerima, ali ono što su napravili u prvoj utakmici u Zagrebu - to je nedopustivo. Ne znam što su radili trener i stožer zadnja tri mjeseca, ali ovo je bio klasičan primjer kako se vodi utakmica. Dinamo još nije imao trenera dostojnog njegova ranga i sada sam siguran da će novi trener biti stranac, svjetsko ime", rekao je Zdravko Mamić nakon ispadanja iz Lige prvaka.

Igrači i stručni stožer su uglavnom bili složni u svojim izjavama kako je Dinamo bio bolji, ali nije imao sreće. Ponosni su jedni na druge, a naglasili su kako će u Europskoj ligi dati sve od sebe za što bolji rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Nenad Bjelica, trener Austrije, priznao je kako je Dinamo odigrao fantastičnu utakmicu.

"Ovo je jedna od najsretnijih noći u mom životu. Dinamo je jednostavno bolji i da je prošao to ne bi bilo zato jer je Austrija odigrala loše, nego zato što je  Dinamo igrao fantastično", priznao je Bjelica.

Dodoa je da mu malo smeta što su ga svih ovih godina zaobilazili iz Hrvatske, ali sada je došao na svoje. Za preuzimanje reprezentacije je, kaze, još mlad, a što se tiče preuzimanja nekog od hrvatskih klubova - nikad ne reci nikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Austrije su još dugo nakon utakmice pjevali pred stadionom, a jedna od njihovih najupečatljivijih želja za Ligu prvaka je - osvojiti više bodova od Dinama u zadnje dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo