povjerenje do neba / Zdravko Mamić nakon nove europske sramote: Nema smjene trenera!

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon nove europske sramote Zoran Mamić i dalje ostaje trener Dinama, potvrdio je njegov brat Zdravko za Jutarnji list. Mlađi je Mamić je tako preživio ono što nije uspjelo još nijednom treneru od Zdravkove ere u 'Modrima'.

29.11.2014.
13:43
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon nove europske sramote Dinama, koji je po tko zna koji put, u ključnoj utakmici europske sezone, protiv protivnika koji je u najmanju ruku bio po mjeri (Dinamo je Astru na Maksimiru dobio 5-1), vidjeli smo novi deja-vu, novi kiks i još jedan u nizu lako primljenih pogodaka koji su Dinamova specijalnost u europskim ključnim utakmicama.

Ipak, iako njegov mlađi brat s 'najboljim Dinamom u posljednjih deset godina' nije uspio prekinuti neugodnu tradiciju, Zdravko Mamić za Jutarnji je potvrdio: ''Nema smjene. Treba nam mir. Zoran će sezonu odraditi do kraja. Poteze ćemo vući u zimskoj stanci!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Statistike radi, spomenimo da je Dinamo porazom od rumunjske Astre postao najgori klub u povijesti Europske lige. U posljednje su četiri godine odigrali 25 utakmica u skupinama europskih kupova, imaju jednu pobjedu, dva remija i 22 poraza. 

Na 13 gostovanja imaju isto toliko poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo