Zbog Zvezdinog duga igrači Borca nemaju za pripreme

Drugoligaš iz Čačka nikako na naplati dugovanja od strane crveno-belih

8.2.2013.
18:28
VOYO logo

Zavrzlama koja traje poslednja 24 sata, a vezana je za dolazak Tijaga Elena u Crvenu zvezdu je izgleda i konačano razrešena.

Iako je sportski direktor crveno-belih izjavio da je transfer Brazilca stopiran zbog trenera Aleksandra Jankovića, situacija je nešto drugačija, barem kako tvrdi prvi čovek čačanskog Borca Miki Radić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On tvrdi da su učinili sve kako bi pomogli Zvezdi, uprkos tome što vlada mišljenje da su Čačani pustili menicu u iznosu od 118.000 evra zbog čega klub sa Marakane je odustao od angažovanja Tijaga Elena.

- Prethodnih dana boravili smo u Beogradu i pregovorali oko dugovanja. Mislim da nijedan klub na svetu ne bi toliko popustio i uradio to što smo mi. Prolongirali smo prvu ratu za 4. februar, pa kada ona nije uplaćena iskoristili još 48 sati zakonskog odlaganja. Pošto ni tada nije bilo uplate, menicu je pustila banka. Kada je napravljen novi dogovor povukli smo sve četiri menice, platili sve potrebne takse koje nisu male, a zatim dogovorili da prva rata bude 118.000, dok bi preostali dug od skoro pola miliona bio uplaćivan u narednih 12 meseci. Ja mislim da to nigde nema - izjavio je Radić za Mozzartsport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radić dalje dodaje da Borac mnogo koštalo to što je toliko činio Crvenoj zvezdi.

- Mi zbog svega toga nismo otišli na pripreme, šta drugo da vam kažem. Svi ti natpisi u novinama u kojima nas napadaju nemaju veze s istinom. Jedino što je tačno jeste da smo i previše učinili kako bismo pomogli. Toliko da smo sada mi u problem - rekao je predsednik drugoligaša iz Čačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo