NAVIJAČI NAGRADILI RAKITIĆA: / 'Žao mi je što ne mogu igrati, ali uvijek ću davati sve od sebe'

Image
22.3.2016.
20:06
VOYO logo

Predsjednik Kluba navijača Uvijek vjerni Vlado Marić istaknuo je kako se navijači istinski veselimo odlasku na Europsko prvenstvo u Francusku i navijanju za Hrvatsku, a da od reprezentativaca i izbornog stožera očekuju puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Nemojte sumnjati u Vatrene`

Rakitić je primio nagradu u Osijeku gdje će Vatreni u srijedu odigrati prijateljsku utakmicu s Izraelom. "Htio sam igrati sutra i u subotu, ali nažalost mi ozljeda to ne dopušta. Ali uvijek ću igrajući za reprezentaciju dati sve od sebe", rekao je Rakitić najkon primanja nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš Barcelone poručio je navijačima da ih na nadolazećem euru neće razočarati. `Nemojte sumnjati u nas, dat ćemo sve od sebe, uložit ćemo sve što možemo kako bi u Francuskoj bili što bolji i uspješniji`, poručio je.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

IZVRSNA ATMOSFERA: Trening Vatrenih u Osijeku

Image

IZVRSNA ATMOSFERA: Trening Vatrenih u Osijeku

Za obnovu vodotornja

Nagradu Kluba navijača za životno djelo dobio je nekadašnji igrač i trener NK "Osijek" Ivica Grnja, a nagrada "Nada godine" pripala je mladoj reprezentaciji do 17 godina, za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu.Svim dobitnicima nagrada čestitao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker. Na kraju svečanosti Ivan Rakitić uručio je vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi ček na iznos od 75 tisuća kuna, namijenjen obnovi vodotornja u Vukovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike